ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ολονύχτια μάχη με την κακοκαιρία για να επανέλθει το ηλεκτρικό – Ανοιχτό θα παραμείνει όλη τη νύχτα το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μάχη του Δήμου Διονύσου προκειμένου να επανέλθει το ηλεκτρικό σε όλες τις περιοχές που έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι. Η ρευματοδότηση αποκαθίσταται σταδιακά, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας και της συνεχούς πτώσης δέντρων το έργο της ΔΕΔΔΗΕ είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Μετά από απαίτηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ δεν πρόκειται να φύγουν από το Δήμο αν δεν δοθεί ρεύμα παντού.

Παράλληλα ο κ.Καλαφατέλης αποφάσισε λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών να παραμείνει ανοιχτό όλη τη νύχτα το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου (Πεντζερίδη 3, Άγιος Στέφανος) με μέριμνα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρη Μπαμπανίκα, για όσους επιθυμούν να προστατευθούν από το κρύο μέχρι να επανέλθει η ηλεκτροδότηση.

Είναι μια δύσκολη βραδιά και ακολουθούν άλλες δύο δύσκολες μέρες, με τη «Μήδεια» να παραμένει απειλητική.
Η κακοκαιρία που ζούμε είναι μία από τις χειρότερες των τελευταίων χρόνων. Εσείς προστατέψτε τους εαυτούς σας, κι εμείς θα μείνουμε δίπλα σας.

Μην ξεχνάτε ότι για έκτακτα απρόβλεπτα συμβάντα θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση τα κινητά τηλέφωνα 6936 575232 και 6936 575234.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ