Επίσημη Τελετή Αλλαγής Διοίκησης στην 651 ΑΒΥΠ

Ο ΣΥΝΤ/ΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ 651 ΑΒΥΠ

Στην επίσημη τελετή αλλαγής διοίκησης στην 651 ΑΒΥΠ στο στρατόπεδο «Παπαβασιλοπούλου» παραβρέθηκε την Παρασκευή 19/5 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, συνοδευόμενος εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου από τους Αντιδημάρχους Μανώλη Κόκκαλη, Σοφία Κατσίγιαννη και Μιχάλη Τσιλιγκίρη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου Δημήτρη Μπαμπανίκα κ.α.

Στην τελετή κατά την οποία παραβρέθηκαν ο Διοικητής της ΔΥΒ Υποστράτηγος Αθανάσιος Σαπλαούρας και δεκάδες αξιωματικοί και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ορίστηκε ως νέος Διοικητής της 651 ΑΒΥΠ ο Συνταγματάρχης Παναγιώτης Γκιώνης, στη θέση του έως σήμερα Διοικητή Συνταγματάρχη Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή κ.Παπαδόπουλο για την άριστη συνεργασία που είχε τόσο με τον ίδιο όσο και με όλα τα στελέχη του Δήμου Διονύσου και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του επιτελικά καθήκοντα. Επίσης συνεχάρη το νέο Διοικητή κ.Γκιώνη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Panos Papadopoulos
Μανώλης Κόκκαλης
Μιχάλης Τσιλιγκίρης
Dimitris Mpampanikas

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ