Επιτυχημένος ο Φιλανθρωπικός Αγώνας μπάσκετ του ABC Άνοιξης με την Εθνική Ελλάδος Κωφών

Φιλανθρωπικός Αγώνας 2019
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Φιλανθρωπικός Φιλικός Αγώνας την Κυριακή 5 Μαΐου, στο κλειστό της Άνοιξης. Είναι ο τέταρτος Φιλικός αγώνας με κοινωνικό χαρακτήρα, που διοργανώνει το ABC, από το 2013!

Η ομάδα μας υποδέχτηκε την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΦΩΝ, ενάντια στην οποία αγωνίστηκαν τα τμήματά μας ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ.

Στόχος του Φιλανθρωπικού Φιλικού Αγώνα, η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου. Στόχος, ο οποίος επετεύχθη, αφού ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και προσέφερε, για αυτούς που έχουν ανάγκη. Έτσι, συγκεντρώθηκαν ικανοποιητικές ποσότητες προϊόντων και μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του Δήμου, πολύ καλής ποιότητας.

Σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, υποδεχτήκαμε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών, αλλά και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών. Η Ομοσπονδία είναι υπεύθυνη, όχι μόνο για το μπάσκετ, αλλά για όλα τα αθλήματα αυτής της ιδιαίτερης συμπαθούς ομάδας συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν τα τμήματα της ομάδας μας ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ, για τις φετινές τους επιδόσεις και τις δύο ΑΝΟΔΟΥΣ στις επόμενες κατηγορίες! Από τη νέα Αθλητική χρονιά, 2019-2020, η ομάδα μας των ΑΝΔΡΩΝ θα αγωνίζεται στην κατηγορία Γ’ ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ και η ομάδα μας των ΕΦΗΒΩΝ στην κατηγορία Β’ ΕΣΚΑ ΕΦΗΒΩΝ!

Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης!

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών και την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών για την τιμή που μας έκαναν και στήριξαν με την αγωνιστική τους παρουσία την πρωτοβουλία μας!

Μεγάλο Ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης:

Εξοχικό κέντρο ΠΙΠΙΝΙΟΣ-ΣΤΑΜΑΤΑ
Μεζεδοπωλείο-Ρακομελάδικο ΤΟ ΠΟΥΓΚΙ – ΑΝΟΙΞΗ

Ευχαριστούμε!

ABC Άνοιξης

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ