Εθελοντική δράση αναδάσωσης στην Αγία Τριάδα Αγίου Στεφάνου

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ HENKEL CONSUMER BRANDS

Μια σημαντική πρωτοβουλία έλαβε η Henkel Consumer Brands, η οποία υλοποίησε την περασμένη Κυριακή την πρώτη εθελοντική δράση αναδάσωσης για το 2024 στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στον Άγιο Στέφανο.

Συμμετείχαν περισσότεροι από 70 εθελοντές στην πρωτοβουλία της Εταιρείας, με στόχο να δοθεί και πάλι ανάσα πράσινου σε έναν ζωτικό πνεύμονα της Αττικής, που επλήγη σοβαρά από τις επανειλημμένες καταστροφικές πυρκαγιές.

Η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, η οποία συμμετείχε ενεργά στην εν λόγω δράση, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου Ανατολικής Αττικής Βασιλικής Καβαλλάρη και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Ύδρευσης, κ. Ιωάννη Τραϊφόρου, αναφέρθηκε στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

«Αγκαλιάζουμε και επικροτούμε κάθε δράση δενδροφύτευσης στον τόπο μας», τόνισε η Δήμαρχος Διονύσου και κατέληξε: «Θα είμαστε δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία φορέων, που σε συνδυασμό με αυτές του Δήμου, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην περιβαλλοντική αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας».

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ