ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ “ΩΘΗΣΗ”: Σχολείο και Μουσείο – “Ένας διάλογος για τα ανθρώπινα δικαιώματα”, την Κυριακή 14 Απριλίου

Το Γυμνάσιο-Λύκειο Ώθηση και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Πλατεία Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13, Αθήνα, 10561) σας προσκαλούν την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, 10:00 – 14:00 σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις έννοιες της Εκπαίδευσης και της Μάθησης.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “Ένας διάλογος για τα ανθρώπινα δικαιώματα”, η οποία θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μεγάρου Παλαιάς Βουλής του Μουσείου, στις 11:30.

Κατά την εκδήλωση αυτή θα τιμηθούν ο Αμερικανός Φιλέλληνας Samuel G. Howe, και άλλες προσωπικότητες από τις ΗΠΑ και την Ελληνοαμερικανική κοινότητα και θα αναγνωστούν σύντομα δοκίμια μαθητών με θέμα τη φράση του Αμερικανού Προέδρου J.F. Kennedy:

“A nation reveals itself not only by the men it produces but also by the men it honors, the men it remembers”

Η συγγραφή των σχετικών δοκιμίων από τους μαθητές πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Σχολείου στο πρόγραμμα Λέμε την αλήθεια στην Εξουσία που τελεί υπό την αιγίδα των ιδρυμάτων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και «Robert F. Kennedy Human Rights» και το σχολείο μας αποτελεί συνεργαζόμενο μέλος του.

Με την ευγενική συμμετοχή των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών.

Παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.

Είναι απαραίτηση η κράτησης θέσης λόγω περιορισμένων θέσεων έως την Παρασκευή 5 Απριλίου. Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν.

Για κρατήσεις πατήστε ΕΔΩ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ