Η Αλεξάνδρα Τόκα υποψήφια με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΚΑ
Η Αλεξάνδρα Τόκα γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και από το 1983 μέχρι και σήμερα ζει και μεγαλώνει την οικογένειά της στον Δήμο Διονύσου.
Τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Δημόσιο Λύκειο της Δροσιάς. Σπούδασε στον ΑΚΤΟ, Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και Διακόσμηση. Στη συνέχεια έκανε ειδίκευση στον εσωτερικό σχεδιασμό και φωτισμό κτιρίων, ενώ έχει συνεργαστεί με τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρίες.
Το 1998 έγινε μέλος του Ελληνικού Οδηγισμού, όπου διετέλεσε και αρχηγός ομάδας Μεγάλων Οδηγών. Έχει εκπαιδευτεί στην Αντιμετώπιση Εκτάκτων Περιστατικών & Καταστροφών, ενώ έχει τιμηθεί με το μετάλλιο των Διακεκριμένων Τάξεων.
Ως μητέρα τριών παιδιών, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα της εκπαίδευσης αλλά και σε όλα εκείνα τα μικρά αλλά σημαντικά, που βοηθούν την καθημερινότητα των παιδιών μας. Γι αυτό και από το 2011 έως και σήμερα, είναι ενεργό μέλος των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Διονύσου, όπου έχει διατελέσει και Πρόεδρος, και 2ουΔημοτικού Διονύσου διαδοχικά στο ΔΣ έως και σήμερα.
Έχει καταβάλει τα μέγιστα από κάθε μετερίζι, είτε ήταν πρόεδρος είτε απλό μέλος, γιατί,πιστεύει πως σημασία έχει η συμμετοχή, ενώ έχει διατελέσει και αντιπρόσωπος, επί σειρά ετών, στην Ένωση Γονέων Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Διονύσου, ως μέλος του ΔΣ και πρόεδρος.
Δείτε όλους τους υποψηφίους μας εδώ http://bit.ly/2KNQaBX

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ