Η Παναγιώτα Μυλωνά-Μπίκινη με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΥΛΩΝΑ -ΜΠΙΚΙΝΗ
Η Παναγιώτα Μυλωνά-Μπίκινη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Κατοικεί στο Κρυονέρι από το 2002. Είναι πτυχιούχος Δασοπονίας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πάτρας, με διπλωματική εργασία για την πανίδα του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.
Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA (Master in Business Administration), του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, σε συνεργασία με το Gatton College του Πανεπιστημίου του KENTUCKY.
Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες επιχειρήσεις από το 1983 έως το 1995.
Από το 1996 εργάζεται στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Ε.ΥΔ.ΑΠ. Α.Ε. στη Διεύθυνση Προμηθειών. Από τον Οκτώβριο του 2016 εκτελεί χρέη Αναπληρώτριας Διευθύντριας Προμηθειών.
Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού και Επιστημονικού Συλλόγου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. και έχει διατελέσει μέλος σε Σχολικούς Συλλόγους.
Ασχολείται με τον εθελοντισμό, σε έργα αναδάσωσης, προστασίας περιβάλλοντος, περίθαλψης αδέσποτων ζώων κ.α. και οραματίζεται έναν Δήμο πρότυπο, με αναβάθμιση του πολιτιστικού και βιοτικού του επιπέδου.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ