Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ στον Άγιο Στέφανο: “Θα αντέξουμε στις ανήθικες επιθέσεις και θα κερδίσουμε”

Μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, την Κυριακή 5 Μαΐου, όπου οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ανατολικής Αττικής έδωσαν το “παρών”, παρουσία εκατοντάδων φίλων του συνδυασμού (πάνω από 400 άτομα). Πραγματοποιήθηκαν σύντομες ομιλίες υποψηφίων (Βασιλίκα Σαριλάκη, Καίτη Θεοχάρη, Νάσος Αναγνωστόπουλος, Γιάννα Τσούπρα) οι οποίοι αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που έχει πραγματοποιηθεί από τη σημερινή διοίκηση της περιφέρειας, καθώς και κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου και πρώην Δημάρχου Αγίου Στεφάνου Στέλιου Κοροβέση, στην οποία υπεραμύνθηκε του έργου της Ρένας Δούρου, συγκινήθηκε αλλά και, στο τέλος, καταχειροκροτήθηκε.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου (η οποία μάλιστα γιόρταζε) η οποία υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ παρά τον ενορχηστρωμένο και βρώμικο, όπως είπε, πόλεμο που δέχεται, στο τέλος θα κερδίσει την εκλογική μάχη προκειμένου να ολοκληρώσει το σημαντικό έργο που ξεκίνησε.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Κλήμης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, η Ζανέτ Τσίπρα, αδελφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και εκατοντάδες φίλοι του συνδυασμού που γέμισαν το Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Μυρτώ Κοροβέση.

 

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ