Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα στο Δήμο Διονύσου

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού τραγουδιού, επισκέπτεται φέτος το Δήμο Διονύσου στο πλαίσιο των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2021. Το βράδυ της Τρίτης 31/8 στις 21:00, στο χώρο εκδηλώσεων στον Παλιό Σταθμό Τρένου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, θα μας παρουσιάσει μια μαγευτική συναυλία με τίτλο «Τραγουδώντας την Ευτυχία».

Θα μοιραστεί τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της, τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα, το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπουλου.

Στο πιάνο ο Χρήστος Θεοδώρου. Στα έγχορδα (μπουζούκι, λαούτο) ο Νίκος Κατσίκης. Στις κιθάρες ο Κώστας Νικολόπουλος.
Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης, Ηλίας Καρούμπαλης
Φώτα: Φίλιππος Τρέπας

Για κρατήσεις εισιτηρίων μπείτε έγκαιρα στο σύνδεσμο https://dionysiafest.gr/.

Για τις επόμενες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που ακολουθούν, ενημερωθείτε μέσα από το σύνδεσμο https://bit.ly/3t29q1g

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι φέτος λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το δικό μας έμπρακτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ήρωες – μέλη των Εθελοντικών Κλιμακίων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, συμπεριλαμβανομένων των Ναυτοπροσκόπων, στους οποίους οφείλουμε πολλά. Για αυτό το λόγο σας καλούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί τους εθελοντές μέσω του ειδικού σημείου που θα τοποθετηθεί στους χώρους εκδηλώσεων (στον Παλιό Σταθμό Τρένου και στο ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου).

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ