Ημερίδα ΑΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ στις 19/4: “Ερασιτεχνικός Αθλητισμός: Η Οικογένεια και η Γυναίκα στο Επίκεντρο”

ΤΟ EDIONYSOS.GR ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΣΑ Διονύσου : Ημερίδα “Ερασιτεχνικός Αθλητισμός: Η Οικογένεια και η Γυναίκα στο Επίκεντρο” υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Ο ΑΣΑ Διονύσου  ανακοινώνει τη διοργάνωση της ημερίδας “Ερασιτεχνικός Αθλητισμός: Η Οικογένεια και η Γυναίκα στο Επίκεντρο”, η οποία θα λάβει χώρα στο Μέγαρο ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στις 6μμ.

Η ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής. Στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου της Οικογένειας, της γυναίκας και ιδιαίτερα της μητέρας στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ως βασικό κύτταρο λειτουργίας και εξέλιξης.

Το σύνθημα της ημερίδας, “από το ζακέτα να πάρεις… στο βάλτο αγόρι μου”, μια «παιχνιδιάρικη» φράση, που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, έχει ως σκοπό να αναδείξει δύο όψεις των γυναικών στον αθλητισμό, αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους όπου βρίσκονται τα παιδιά τους.

Με την συμμετοχή εξεχουσών γυναικών που έχουν διαπρέψει στον ακαδημαϊκό χώρο και το χώρο του αθλητισμού, αλλά και με τις βιωματικές παρεμβάσεις των συμμετεχόντων, η ημερίδα έχει ως στόχο να αναδείξει και να καταγράψει την πορεία μιας μητέρας που πρωτοφέρνει το παιδί της σε έναν αθλητικό σύλλογο, το εντάσσει στην αθλητική οικογένεια, παραμένοντας στην κερκίδα με αξιοπρέπεια και σύνεση, ενάντια στον φανατισμό, το ενθαρρύνει στην αποτυχία και την επιτυχία, και στη συνέχεια μετέχει η ίδια στα διοικητικά του συλλόγου.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ