Κωστής Κουριδάκης: “Θα διοικήσουμε το Δήμο”

Κωστής Κουριδάκης: Η «Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών Διονύσου» θα διοικήσει το Δήμο!

«Δεν έχουμε καμία κομματική υποχρέωση, κανένα συμφέρον, καμία αγκύλωση, δέσμευση ή εξάρτηση. Θα μπούμε στο δεύτερο γύρο των εκλογών και θα είμαστε διοίκηση του Δήμου. ‘Εχουμε τη δύναμη, την ειλικρίνεια, την καθαρότητα να το πετύχουμε, χάρη στη στήριξη των δημοτών». Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου, Κωστής Κουριδάκης, μιλώντας σε πολυπληθή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8 Μαίου 2019, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου». Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοί της, ενώ, προηγήθηκε Αγιασμός από τον πατέρα Χρήστο του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου της Άνοιξης.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο κ.Κουριδάκης έδωσε έμφαση στη συλλογική προσπάθεια της κίνησης και στη διάθεση συνεργασίας που χαρακτηρίζει, σταθερά, τους συντελεστές της, με στόχο τη διαμόρφωση ενός πραγματικά ανεξάρτητου πόλου στο Δήμο Διονύσου που θα βασίζεται σε «ενεργούς πολίτες». O ίδιος υπενθύμισε πως ως δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2011-2014 αγωνίστηκε για να ψηφιστεί και να λειτουργήσει τόσο η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης όσο και ο Συμπαραστάτης του Δημότη, αξίωμα για το οποίο μάλιστα ήταν υποψήφιος στην αμέσως επόμενη θητεία.

«Επιλέγοντας το Ευ», ο υποψήφιος Δήμαρχος υπενθύμισε τις συμβολικές και ουσιαστικές δράσεις που μέχρι σήμερα έχει οργανώσει η παράταξη, όπως ο καθαρισμός στο ρέμα Βρυσάκι, οι παρεμβάσεις για τα παράνομα μπαζώματα, στην ευρύτερη περιοχή, η εκδήλωση για το περιβάλλον και τη φιλοζωία, την κυκλική οικονομία και αειφόρο ανάπτυξη καθώς και για τον αθλητισμό, όπου τιμήθηκε ο πρωταθλητής ποδηλάτης Κ. Κανελλόπουλος, η παρουσίαση ενός διαφορετικού μοντέλου ψηφιακής διακυβέρνησης του Δήμου κ.α.

Στην εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι φίλοι της παράταξης, κάτοικοι των επτά κοινοτήτων του Διονύσου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα της «Εύπολις – Συνεργασία Δημοτών Διονύσου» το οποίο η παράταξη δεσμεύεται να εφαρμόσει ως αυριανή διοίκηση, ακούγοντας πάντα τη φωνή των δημοτών, με διαφάνεια και πίστη στις δημοκρατικές αρχές!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ