Ξεκινάει τη Μ.Δευτέρα 21/4 το 1ο Πασχαλινό Τουρνουά Χάντμπολ – Η Τελετή Έναρξης στον Αγ. Στέφανο

Με συνδιοργανωτές τον ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και τον ΑΣ Άνοιξης Διονύσου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλα έτοιμα για την έναρξη του 1ου Πασχαλινού Διασυλλογικού Αναπτυξιακού Τουρνουά Χαντμπολ “NORTH ATTICA 2019” που συνδιοργανώνουν ο ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από το πρωί της Μ. Δευτέρας 22 Απριλίου έως το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης 24 Απριλίου και τελεί υπό την αιγίδα της ΟΧΕ και της ΕΣΧΑ με την υποστήριξη των Δήμων Ωρωπού και Διονύσου.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα κλειστά γήπεδα Καπανδριτίου από τις 09:00 έως 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

Τελετή Έναρξης:

Την Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στις 20:00, θα τελεστεί η έναρξη των αγώνων στην πλατεία Αγ. Στεφάνου στον χώρο της “ΚΑΜΕΛΙΑ” , με την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου και των τοπικών καταστημάτων καφέ και εστίασης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
▪Παρουσίαση – Παρέλαση Ομάδων
▪Τιμητικές Απονομές
▪Πάρτυ
▪Παιχνίδι χάντμπολ στο υπαίθριο γήπεδο στην πλατεία Δημοκρατίας για ολα τα παιδιά του Δήμου Διονύσου.

Πλέον των ομάδων των διοργανωτών ΑΠΕΣ Καπανδριτίου και ΑΣ Άνοιξης Διονύσου θα συμμετάσχουν ομάδες των συλλόγων: ΑΣΟΔ Ασπροπύργου, ΑΣ Ηλιούπολης, ΓΑΣ Καματερού, ΓΣ Παπασιδέρης Κορωπίου, ΔΑΣ Ζεφυρίου, ΕΣΝ Βριλησσίων, Θρακομακεδόνες, Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων και των προερχόμενων από την Κρήτη, Ιδομενέα Χανίων και ΕΑ Χανίων. Συνολικά θα συμμετάσχουν 250 αθλητές, σε 45 αγώνες, σε 5 αγωνιστικές κατηγορίες.

Για τις ανάγκες φιλοξενίας της 35μελούς αποστολής των ομάδων των Χανίων θα χρησιμοποιηθεί ξενοδοχείο στην Άνοιξη, ενώ η σίτισή τους θα εξυπηρετηθεί από την ταβέρνα “Πιπινιός στη Σταμάτα , σε έναν σαφή προσανατολισμό των διοργανωτών στον αθλητικό τουρισμό.

Τελετή Λήξης:

Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη στις 13:00 στο νέο κλειστό γήπεδο Καπανδριτίου με την διεξαγωγή των τελικών κάθε κατηγορίας, τις απονομές στους νικητές και πολλές εκπλήξεις για τους παρευρισκομένους.

Οργανωτική Επιτροπή Τουρνουά Χάντμπολ NORTH ATTICA 2019
6944866067

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ