Λαχειοφόρος Αγορά από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα ενώ παράλληλα ανέπτυξε δράσεις με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.
Για να ανταπεξέλθουμε όμως στα πρωτόγνωρα αυτά δεδομένα χρειάστηκε να αναπτύξουμε νέες πρωτοβουλίες ανάμεσα στις οποίες είναι και η διεξαγωγή μιας μεγάλης Λαχειοφόρου Αγοράς ώστε να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους πόρους και να καλύψουμε τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών Φροντίδας στα οποία μεγαλώνουμε 301 παιδιά!
Σε αυτή μας την προσπάθεια θα θέλαμε και τη δική σας πολύτιμη συμμετοχή ώστε να επικοινωνήσετε τη λαχειοφόρο μας στους πολίτες του Δήμου σας αναρτώντας το ηλεκτρονικό μας banner στο site & στα social media σας καθώς και την αφίσα μας σε όσα σημεία κρίνετε.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τους λαχνούς του μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσει μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες & σημεία διάθεσης στο 11040.
Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα!
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρίνεται καθημερινά στις αναρίθμητες και πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Πολλές από αυτές, χάρη στη δική σας πολύτιμη υποστήριξη.
Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να είστε δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ