ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: Γιατί λέμε ΟΧΙ στο ενιαίο ψηφοδέλτιο στα τοπικά συμβούλια

Διαβάστε την ανακοίνωση του συνδυασμού, που πρόσκειται στο ΚΚΕ.

Ανακοίνωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το ενιαίο ψηφοδέλτιο στα Τοπικά Συμβούλια

Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου στεκόμαστε απέναντι στις υπόλοιπες Δημοτικές Παρατάξεις που ακολουθούν ενιαία πολιτική.
Την πολιτική που επιβάλει ο Καλλικράτης – Κλεισθένης η οποία δεν είναι άλλη από την παράδοση όλων των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου στους εργολάβους, προκειμένου να κερδοφορίσουν στις πλάτες των Δημοτών.

Η συζήτηση που έχει αρχίσει για κοινό ψηφοδέλτιο στα τοπικά συμβούλια έχει να κάνει ακριβώς με αυτό :
• Εκφράζουν την ίδια πολιτική και διαφοροποιούνται στο ποιος θα είναι ο πιο καλός διαχειριστής, με δεδομένο ότι προεκλογικά, αλλά κυρίως μετεκλογικά απαιτούνται ευρύτερες συνεργασίες.
• Ποιος θα πάρει την καρέκλα;
• Ποιος παίξει τον ρόλο του πιο καλού διαχειριστή;
Είναι μια αντίστοιχη προσπάθεια, με αυτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που καλεί όλα τα πρόθυμα κόμματα και σχηματισμούς – ένα παλαιοπωλείο συμφερόντων – με μοναδικό στόχο τη συγκέντρωση πλειοψηφιών.

Μόνο αν εκφράζεις την ίδια πολιτική μπορείς να κατέβεις και με κοινό ψηφοδέλτιο.
Σήμερα όλο αυτό εκφράζεται στα τοπικά συμβούλια που έχουν ελάχιστες αρμοδιότητες και αμέσως μετά τις εκλογές στις 26 Μάη στο όνομα της όποιας ισχυρής πλειοψηφίας θα το εφαρμόσουν και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Είναι πρόβα Τζενεράλε για το τι θα ακολουθήσει αμέσως μετά τις εκλογές.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι , Καλαφατέλης , Τσεβάς , Κουριδάκης, Κλήμης, που σήμερα παρουσιάζονται να διαφωνούν θα πάρουν ψήφους κάτω από την αγανάκτηση του κόσμου για την σημερινή κατάσταση στον Δήμο Διονύσου και θα τις ρίξουν ξανά στον κουβά της διαχείρισης ανταλλάσοντας τις με έμμισθες θέσεις εξουσίας.

Βαφτίζονται «προοδευτική σύγκλιση», «δημοκρατική συναίνεση».

Πρόοδος όμως από ποιον και για ποιον;

Η πλειοψηφία των σημερινών υποψηφίων είναι «πρώην», μετακινούμενοι, δήθεν διαφοροποιημένοι, φθαρμένα υλικά , μια πολύχρωμη κουρελού κάτω από την ίδια σημαία.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι η πολιτική που θα ακολουθήσουμε είναι ακριβώς σε αντίθετη κατεύθυνση από την δική τους.
Απόδειξη η θητεία μας των 9 προηγούμενων ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και οι θέσεις μας, η διακήρυξη και το πρόγραμμα μας.

Εμείς την επόμενη ημέρα των Δημοτικών Εκλογών θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλάι των συμφερόντων των λαϊκών στρωμάτων.

Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στα Τοπικά Συμβούλια μαχητικά θα διεκδικούν τις ανάγκες για τα δικαιώματα που μας ανήκουν.

Διόνυσος, 6 Απριλίου 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ