Λαϊκή Συσπείρωση: “Πέντε αρχές της Διοίκησης του Δήμου Διονύσου”

Πέντε αρχές της κατά Καλαφατέλη δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου

Αρχή 1η: Όποιοι καταγγέλλουν τις απευθείας αναθέσεις που θίγουν το έργο της διοίκησης είναι λασπολόγοι και αρνητές του «καλαφατελικού» οράματος. Οι Παρατάξεις που το κάνουν να πάνε στον εισαγγελέα αν έχουν στοιχεία. Το ίδιο οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δημότες. Ο Πρόεδρος του ΔΣ, οι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι είναι Ιερές αγελάδες και οι δημότες απλώς αγελάδες και δεν χρειάζονται πραγματική ενημέρωση.
Αρχή 2η: Όποιοι τολμούν να γράψουν ή να πουν την αλήθεια δημόσια είναι και αυτοί το ίδιο. Δεν θα παίζουμε με την πρόοδο του Δήμου που περνάει μέσα από την εκπλήρωση των προεκλογικών υποσχέσεων σε ημέτερους. Είναι ένας Δήμος πρωτοποριακός και οποιαδήποτε, έστω και λεκτική, προσπάθεια αποσταθεροποίησης της καθεστωτικής του σημερινής και μελλοντικής λειτουργίας βλάπτει σοβαρά τα ημέτερα συμφέροντα και την ανάπτυξη του Δήμου.
Αρχή 3η: Οι Παρατάξεις ή οι δημότες που το τελευταίο χρονικό διάστημα γράφουν ανυπόστατες και ιδιοτελείς ανακοινώσεις και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Ηγέτη πρέπει να απομονωθούν και να τεθούν στο περιθώριο της τοπικής κοινωνίας. Σεβασμός στον Ηγέτη που οδηγεί επιτέλους στον εκσυγχρονισμό του Δήμου και στο βάθεμα (!!!) της δημοκρατίας στη λήψη των αποφάσεων και των συλλογικών οργάνων.
Αρχή 4η: Απαγορεύεται η δημόσια αναφορά σε θέματα όπως: Μήδεια, Πυρκαγιές, Αποζημιώσεις λόγω των καταστροφών, Νέα Λατομεία, Διόδια. Αντικαθίστανται από τη φράση «ηρωικά αγωνιζόμενοι» αφού δεν φταίνε αυτοί και κάνουν ότι μπορούν για να πείσουν τη Κυβέρνηση ότι είναι «καλά και υπάκουα παιδιά», ώστε να μην διακοπεί η χρηματοδότηση του «οραματικού» τους έργου για το Δήμο.
Αρχή 5η: Οι δημότες να ανανεώσουν με ισχυρή πλειοψηφία, σύμφωνα και με το νέο Νόμο, την θητεία της πιο επιτυχημένης δημοτικής αρχής, ώστε ο Ηγέτης να έχει την άνεση να αποφασίζει και να διατάσει μαζί με την ομαδούλα του, να διαγράφει όποιον έχει άλλη άποψη – πρόταση, να αναθέτει απευθείας στους ημέτερους χωρίς έλεγχο, να φιμώνει κάθε παράταξη του ΔΣ όταν του κάνουν κριτική, να διαστρεβλώνει επικοινωνιακά την πραγματικότητα και τέλος να επιβάλλει, κατά παράφραση, ως άλλος Λουδοβίκος 16ος «Ο Δήμος είμαι ΕΓΩ».
Οι παραπάνω αρχές επιτέλους έγιναν φανερές επισήμως, με αφορμή τις Δημαιρεσίες, και δεν απαιτείται δημόσια διαβούλευση καθώς έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ από τον Ηγέτη και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του Δήμου και τώρα και στο μέλλον. Έτσι οι δημότες έχουν το μοναδικό πλεονέκτημα αφενός να αισθάνονται προνομιούχοι, που ζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους στο Δήμο Διονύσου – Καλαφατέλη, και αφετέρου να απολαμβάνουν καθημερινά την ακεραιότητα της διοίκησης και της «δημοκρατίας» του.

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Διονύσου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ