ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ: Σημαντικές επιτυχίες στο ΜΠΑΣΚΕΤ και το ΣΤΙΒΟ

Σημαντικές επιτυχίες στο μπάσκετ αλλά και το στίβο, έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα το Λύκειο Άνοιξης.

Συγκεκριμένα, στα μέσα Μαρτίου, η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Σχολείου έφτασε στον τελικό της περιφέρειας, αφού προηγουμένως βγήκε πρώτη στον όμιλό της ανάμεσα σε 13 ομάδες. Στον τελικό, η ομάδα του σχολείου, από την οποία έλειπαν δύο βασικοί παίκτες, δεν έντεξε και ηττήθηκε από την ομάδα των σχολείων “Κωστέα Γείτονα” η οποία είχε προπονητή τον παλιό καλαθοσφαιριστή Νίκο Μπουντούρη.

Επίσης, στις 21 Μαρτίου το σχολείο είχε δύο ακόμη μεγάλες επιτυχίες, αυτή τη φορά στον κλασικό αθλητισμό. Στην πρώτη φάση του σχολικού πρωταθλήματος στον Άγιο Κοσμά, όπου πραγματοποιήθηκεν οι αγώνες στίβου – κλασικού αθλητισμού με τη συμμετοχή μαθητών απ’ όλη την Ανατολική Αττική, το σχολείο κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο τριπλούν και στο μηκος, από το Μιχαήλ Εμμανουηλίδη και τον Κωνσταντίνο Αναστόπουλο αντίστοιχα. Οι δύο μαθητές κατέλαβαν την πρώτη θέση στην Ανατολική Αττική, ενώ ο Μιχαήλ Εμμανουλίδης έπιασε και το όριο για να προχωρήσει στη β΄φάση όπου θα αγωνιστεί με μαθητές απ’ όλη την Αττική.

Να σημειώσουμε ότι αρωγός στις επιτυχίες του σχολείου στέκεται, μεταξύ άλλων, και η καθηγήτρια φυσικής αγωγής του σχολείου Βόνη Βιθυνού, η οποία με πολλή αγάπη στηρίζει τους μαθητές στις προσπάθειές τους, οι οποίες, όπως δείχνουν και οι επιδόσεις τους, στο τέλος επιβραβεύονται.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ