Με Κωνσταντίνα, Μαρία Σουλτάτου και Γιώργο Υδραίο συνεχίζονται τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2021

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρεμιέρα των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2021 με το διεθνή τενόρο Μάριο Φραγκούλη, οι εκδηλώσεις συνεχίζονται  με συναυλία της Κωνσταντίνας, της Μαρίας Σουλτάτου και του Γιώργου Υδραίου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30/8 στις 21:00, στον Παλιό Σταθμό Τρένου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου.

Ταξιδεύοντας με μια αγκαλιά τραγούδια, τραγουδώντας για τον έρωτα και την αγάπη σε μια δίωρη μουσική παράσταση σε στίχους και μουσική των μεγαλύτερων ποιητών και συνθετών, θα ταξιδέψουμε πάνω από όλη την Ελλάδα, τα βουνά της και τα νησιά της με πέντε πολύ ποιοτικούς τραγουδιστές.

Η Κωνσταντίνα, η Αγγελική Αποστολοπούλου, ο Δημήτρης Σαββαΐδης, και η Μαρία Σουλτάτου, μαζί με τον βυζαντινό Γιώργο Υδραίο, θα αφιερώσουν τραγούδια από τη μουσική μας παράδοση, για τα 200 χρόνια της απελευθέρωσής μας.

Υπεύθυνοι ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς
Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας
Πλήκτρα-Πιάνο: Σπύρος Παγιάτης
Μπουζούκι: Δημήτρης Σαββαΐδης
Μπάσο: Ισίδωρος
Ηλεκτρική & Ακουστική Κιθάρα: Στέλιος Καρύδας
Ντράμς-Τύμπανα: Νίκος Καρνάβας

Για κρατήσεις εισιτηρίων μπείτε έγκαιρα στο σύνδεσμο https://dionysiafest.gr/.

Για τις επόμενες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που ακολουθούν, ενημερωθείτε μέσα από το σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://dionysos.gr/blog/post/dionysia-2021-politismos-psyxagogia-alla-kai-enisxysi-ton-ethelontikon-klimakion-politikis-prostasias-to-programma-ekdiloseon-apo-29-8-eos-kai-13-9

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι φέτος λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το δικό μας έμπρακτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ήρωες – μέλη των Εθελοντικών Κλιμακίων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, συμπεριλαμβανομένων των Ναυτοπροσκόπων, στους οποίους οφείλουμε πολλά. Για αυτό το λόγο σας καλούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί τους εθελοντές μέσω του ειδικού σημείου που θα τοποθετηθεί στους χώρους εκδηλώσεων (στον Παλιό Σταθμό Τρένου και στο ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου).

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ