Με ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ και σε κλίμα ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ τελέστηκαν τα ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ του ΝΕΟΥ Ι.Ναού Κοιμήσεως θεοτόκου Αγίου Στεφάνου παρουσία του Θ.ΜΑΡΤΙΝΟΥ (8 βίντεο- 95 φωτο)

Χιλιάδες πιστοί κατέκλυσαν τον ολοκαίνουριο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου, το απόγευμα του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο της τέλεσης των Θυρανοιξίων, χοροστατούντος του σεβ.Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου  Ωρωπού Κυρίλλου και παρόντος του μεγάλου ευεργέτη του Δήμου Διονύσου και του ιερού Ναού, εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου και της συζύγου του.

Ο Μητροπολίτης κ.Κύριλλος αναφέρθηκε στο ιστορικό ανέγερσης του ναού αλλά και τις δυσκολίες που αρχικά παρουσιάστηκαν, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο για την τεράστια προσφορά του, ευχόμενος παράλληλα σ’αυτόν και την οικογένειά του “δύναμη και υγεία προκειμένου να κάνει κι άλλα καλά έργα”.

Ο εφημέριος του Ι.Ναού π.Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου, ευχαρίστησε τον εφοπλιστή Θ.Μαρτίνο αλλά και όλους εκείνους, επώνυμους αλλά και αφανείς, που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την ανέγερση του ναού. Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, εμφανώς συγκινημένος, την οικογένειά του για τη στήριξη που του παρείχε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της τελετής ο Μητροπολίτης έχρισε τον π.Χρυσοβαλάντη, προκειμένου να μπορεί να διατελεί το μυστήριο της Ιεράς Εξομολόγησης.

Στη συγκινητική τελετή παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Διονύσου Δ.Ζαμάνης, οι πρ.Δήμαρχος Διονύσου Γ.Καλαφατέλης, ο πρ.Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Δ.Σακελλαρίου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρ.Δήμαρχος Αγίου Στεφάνου Σ.Κοροβέσης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κ.Κοντάκης, οι βουλευτές και πρ.υπουργοί Ε.Χριστοφιλοπούλου, Μ.Βορίδης και Γ.Βλάχος, ο πρ.βουλευτής Ν.Καντερές, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Διονύσου Χ.Τσεβάς, Ν.Κλήμης, Κ.Κουριδάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και αρχών.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες.

????????????????????????????????????

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ