Νέο κατάστημα της WATT+VOLT στη Νέα Ερυθραία

Με άρωμα Βορείων Προαστίων η Ενέργεια του Μέλλοντος

To κατάστημα της WATT+VOLT στη Νέα Ερυθραία υπόσχεται και υλοποιεί την ενεργειακή λύση που σου ταιριάζει

Mένεις ή εργάζεσαι στα Βόρεια Προάστια και θες να ενημερωθείς και να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου τις πιο συμφέρουσες αλλά και ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις; Τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το κατάστημα της WATT+VOLT στη Νέα Ερυθραία, όπου εκπρόσωποι της εταιρείας θα είναι εκεί με ένα μεγάλο  χαμόγελο και την καλύτερη διάθεση για να λύσουν κάθε απορία σου, αλλά και να σου προσφέρουν τις αποδοτικότερες υπηρεσίες και εναλλακτικές προτάσεις πάντα με ασφάλεια και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Πρόκειται για ένα φρέσκο και μοντέρνο κατάστημα, γεμάτο θετική ενέργεια που βρίσκεται στην καρδιά της Νέας Ερυθραίας, στην Ελευθερίου Βενιζέλου 122 (Ωράριο λειτουργίας:Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:10:00-15:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή:10:00-15:00 και 17:00-21:00).

Εκεί, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων, ο Παναγιώτης και ο Νίκος, προσφέρουν καθημερινά εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσαρμόζονται κατάλληλα στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε πελάτη, στοχεύοντας στη μέγιστη αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων, στην εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς και στη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση του σπιτιού αλλά και του εργασιακού του χώρου.

Με προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης, αλλά και με προηγμένες λύσεις τεχνολογίας IoT η ομάδα WATT+VOLT της Νέας Ερυθραίας είναι πάντα πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει. Στο κατάστημα μπορείς να αποπληρώσεις περισσότερα από 150 είδη λογαριασμών εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, καθώς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τηρούνται αυστηρά στο κατάστημα και η υγεία των πελατών αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα. Μπορείς να αποπληρώσεις ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας, φόρο εισοδήματος, ΦΠΑ, ΕΦΚΑ, Ελληνικό Κτηματολόγιο, δόσεις ρυθμίσεων, Επιμελητήρια, λογαριασμούς ύδρευσης, ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, ασφαλιστικών εταιρειών, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, χρόνο καρτοκινητής-σταθερής τηλεφωνίας και internet, κωδικούς προπληρωμένης αξίας για συναλλαγές στο διαδίκτυο (paysafe), e-Pass, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, και πολλά άλλα μέσω της υπηρεσίας i-bank Pay Spot της Εθνικής Τράπεζας.

Η WATT+VOLT έχει το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων ενέργειας, μετρά περισσότερα από 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και αποδεικνύει έμπρακτα την πελατοκεντρική της προσέγγιση. Ο αξιόπιστος και πρωτοπόρος πάροχος που δραστηριοποιείται περισσότερα από 9 χρόνια στον κλάδο, διακρίθηκε ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη, συγκεκριμένα 1η ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις και στη 204η θέση στη γενική κατάταξη της λίστας FT 1000 των Financial Times με τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης για το 2020. Παράλληλα, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας και βρίσκει λύσεις για μία πιο εύκολη και βιώσιμη καθημερινότητα.

Ο Παναγιώτης, Διευθυντής του καταστήματος της Νέας Ερυθραίας, δηλώνει «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που ανήκουμε στην ομάδα της WATT+VOLT, δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού. Ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης και συμβουλεύουμε πάντα με γνώμονα τη διαφορετικότητα αυτή και τις ανάγκες του κάθε πελάτη, αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του και στην μεγιστοποίηση του οφέλους του. Για εμάς, ο πελάτης είναι ο δικός μας άνθρωπος!»

Στοιχεία Καταστήματος Νέας Ερυθραίας

Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 122, e-mail: neaerythraia@watt-volt.gr , Τηλ: 2108000543,  Facebook: facebook.com/wattandvolt.neaerithraia

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι ο κορυφαίος πάροχος ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων, που μετρά περισσότερα από 40 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ηπειρωτική και νησιωτική και περισσότερους από 180.000 πελάτες.

Από το 2011, κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή το 2018.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και νοικοκυριά και προσφέρει σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις μέσα από τα προγράμματά της. Παράλληλα, στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IoT) για τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρεία έχει ισχυρή δραστηριοποίηση στις διεθνείς αγορές ηλεκτρικής ενέργειας, ως εγγεγραμμένη και πραγματοποιώντας συναλλαγές στα ακόλουθα διεθνή χρηματιστήρια ενέργειας: European Energy Exchange (EEX) – Γερμανία, Gestore dei Mercati Energetici (GME) – Ιταλία, Hungarian Power Exchange (HUPX) – Ουγγαρία και Independent Bulgarian Energy Exchange (IBEX) – Βουλγαρία. Πρόσφατα, η εταιρεία κατατάχθηκε στη λίστα των Financial Times με τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, αποκτώντας την πρωτιά ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις και την 204η  θέση συνολικά στην Ευρώπη. Το 2019, χάρη στη διαφοροποιημένη Στρατηγική Ανάπτυξής της, η εταιρεία αναδεικνύεται εθνικός νικητής στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία, ενώ λίγα χρόνια πιο πριν, το Χρηματιστήριο του Λονδίνου την κατατάσσει  στις 1000 Εταιρίες που εμπνέουν την Ευρώπη, “1000 Companies to Inspire Europe”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

 τη WΑΤΤ+VOLT:

 Δήμητρα Παπακωνσταντοπούλου, τηλ: 2130 189146,

d.papakonstantopoulou@watt-volt.gr

την Touchpoint Strategies:

Δανάη Καλαματιανού, τηλ: 210 6660865,

            danai.kalamatianou@touchpointstrategies.gr

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ