Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης καταθέτει το 50% της δημαρχιακής του αποζημίωσης στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση της Πανδημίας

Με δήλωσή του Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης αναφέρει τα εξής:

“Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία αποφάσισα να καταθέσω στον ειδικό λογαριασμό αντιμετώπισης του Covid-19 το 50% των μηνιαίων αποδοχών μου σύμφωνα με την πρόταση / σύσταση της ΚΕΔΕ.  Για λόγους διαφάνειας, ενημερώνω ότι ο μισθός μου ανέρχεται στο ποσό των 2.160 ευρώ ενώ δεν ασκώ κάποια άλλη παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα.

Η  κίνηση αυτή είναι κυρίως συμβολική, αφού όλοι γνωρίζουν πως οι αμοιβές των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, είναι σημαντικά χαμηλότερες από αυτές που λαμβάνουν οι θεσμικοί εκπρόσωποι άλλων βαθμίδων του πολιτικού μας συστήματος.

Ελπίζω ότι οι σχετικές αποφάσεις αιρετών θα παρακινήσουν κι άλλους συμπατριώτες μας με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα,  προκειμένου να προβούν με τη σειρά τους σε δωρεές στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για αυτή την Εθνική μάχη ενίσχυσης των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και του συστήματος υγείας της χώρας.

Παράλληλα θα ήθελα να συνεισφέρω και με μία προτροπή μου προς όλους τους συμπολίτες και συμπατριώτες μας για πειθαρχία, υπομονή, ψυχραιμία και αισιοδοξία.

Η Ελλάδα και η κοινωνία μας θα τα καταφέρουν”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ