Ο Δημήτρης Μπαμπανίκας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Στεφάνου.

Φίλοι και φίλες της Δημ. Κοιν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, έρχομαι σε επαφή μαζί σας από εδώ γιατί οι δύσκολοι καιροί που περνάμε όλοι μας δεν μου επιτρέπουν να κάνω έξοδα για δημοσιεύσεις σε τοπικά έντυπα, να βγάλω φυλλάδια ή να εκδώσω ατομικές προσωπικές κάρτες !!

Οι έντιμοι (αγαθοί – ενάρετοι, κατά τον Πλάτωνα) δεν επιδιώκουν τα αξιώματα και τις τιμές, ούτε έχουν ανάγκη από την εφήμερη δόξα που προσφέρει η ανάληψη εξουσίας. Ούτε φυσικά θα καταδεχτούν να γυρίζουν στην αγορά και στα καφενεία, ή και στα μνη-μόσυνα ακόμα, για να ζητήσουν την ψήφο του οποιουδήποτε.

Λίγο πολύ όλοι με γνωρίζετε από την θητεία μου τα χρόνια 2003 έως και 2013 στον Δήμο ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και μετέπειτα καλλικρατικό Δήμο ΔΙΟΝΥΣΟΥ.!!

Δεν ξέρω να λέω “ΘΑ” ούτε προεκλογικές “ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ”, «ΟΡΑΜΑΤΑ» κλπ. υποσχόμενος πράγματα που θα σας άρεσε να ακούσετε, αλλά φυσικά μη πραγματοποιήσιμα.!

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με την παράταξη “Δύναμη Ευθύνης για τον Διονυσο” και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ στο τοπικό της Δημ. Κοιν. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ για 2 λόγους:

1) Για να επανορθώσω δικά μου πολιτικά-εκλογικά λάθη του παρελθόντος και
2) Για να είμαι δίπλα σας τα επόμενα 4 χρόνια, εάν φυσικά εσείς το εγκρίνεται και με στηρίξετε με την ψήφο σας.

Σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι θα είμαι “Η ΛΥΣΗ” τουλάχιστον των προβλημάτων της καθημερινότητας σε όλον τον Άγιο Στέφανο, σε κάθε γειτονιά, παντού, επι 24ωρης βάσης, πράγμα που τόσο έχετε στερηθεί τα 5 τελευταία έτη από την απερχόμενη δημοτική αρχή !!

Σας ευχαριστώ και σας παρακαλώ εάν συμφωνείτε και θέλετε να βοηθήσετε στην εκλογή μου, κοινοποιήστε το στους φίλους σας με την παράκληση να το κοινοποιήσουν και αυτοί, γιατί ΕΣΕΙΣ είσαστε η ΔΥΝΑΜΗ των υποψηφίων.!!
Μπαμπανικας Δημητρης
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος
ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ