Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει το Σάββατο 30 Μαρτίου στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Τα φώτα του Δημαρχείου Διονύσου θα σβήσουν στις 20:30 μ.μ. για μια ώρα. Ο Δήμαρχος Δ.Ζαμάνης απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν κι αυτοί ενεργά, σβήνοντας τα φώτα στο χώρο τους και ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους πολίτες του κόσμου για ένα βιώσιμο μέλλον.

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και ειδικά για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στις 20:30 τα φώτα του Δημαρχείου Διονύσου θα σβήσουν για μία (1) ώρα, ως ένα συμβολικό μήνυμα ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στην προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες να συμμετάσχουν και οι ίδιοι ενεργά στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας τα φώτα στο χώρο τους και ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους πολίτες του κόσμου για ένα βιώσιμο μέλλον.

Η «Ώρα της Γης» είναι μία πρωτοβουλία του Διεθνούς Ταμείου για τη Φύση (WWF). Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή πρόσκληση σε συμβολική δράση, για την προστασία του περιβάλλοντος προς την παγκόσμια κοινότητα των πολιτών, των πολιτικών, των πνευματικών ηγετών και των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο της «Ώρας της Γης», η διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση καλεί όλους μας να σβήσουμε τα φώτα για μια μόνο ώρα, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της κλιματικής αλλαγής.

Η «Ώρα της Γης 2019» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και θα διαρκέσει από τις 20:30 έως τις 21:30.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ