Εκδήλωση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΕΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ: Ο καρκίνος του μαστού είναι ιάσιμος, μέσω της έγκαιρης πρόληψης

“Ο καρκίνος του μαστού είναι ιάσιμος, μέσω της έγκαιρης πρόληψης”. Αυτό ήταν το συμπέρασμα της εκδήλωσης του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΕΑΣ για τον καρκίνο του μαστού, την Κυριακή 31/3 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς, όπου μίλησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Μαστολογικής Εταιρίας ΕΜΕΙΣ Γ.Ξεπαπαδάκης και η χειρουργός Σ.Ιωάννου.

H Πρόεδρος του του Σωματείου Ρέας Μαργαρίτα Μπάμπη-Ιατρίδου δήλωσε σχετικά: “Ένα θερμό ευχαριστώ από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΕΑΣ και όσους παρευρέθησαν στη χθεσινή ομιλία, στον κο Ξεπαπαδάκη, την κα Ιωάννου και τα μέλη της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Η παρουσίαση από τους εξαίρετους επιστήμονες και ο διάλογος που ακολούθησε, έδωσε την ευκαιρία να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για ένα θέμα που απασχολεί όλες τις γυναίκες. Παράλληλα, θαυμάσαμε το έργο και την προσφορά της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. και σίγουρα θα βρεθούμε ξανά μαζί σύντομα !”

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Ελληνικής μαστολογικής εταιρείας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. κ. Ξεπαπαδακης με την Πρόεδρο του Σωματείου Ρέας Μαργαρίτα Μπάμπη-Ιατρίδου, μέλη του Δ.Σ. καθώς και τη Νομικό και Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Διονύσου Σοφία Κατσίγιαννη.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ