Ο Κωστής Κουριδάκης συνομίλησε με τους 3 υποψήφιους δημάρχους Αθηναίων

Δείτε τι ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook.

“Την Κυριακή 17/3 στην Πλάκα, ως υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου και μηχανικός, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους υποψήφιους Δημάρχους για τον Δήμο Αθήνας, Κ. Μπακογιάννη, Ν. Ηλιόπουλο και Π. Γερουλάνο για θέματα Βιώσιμης ανάπτυξης και κινητικότητας (πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι, κ.α), στα πλαίσια σχετικής εκδήλωσης του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων. Στην συζήτηση αυτή παρευρεθήκαμε με τον αγαπητό φίλο αρχιτέκτονα και παλαιό αυτοδιοικητικό Μιχάλη Κασιμάτη.

Το επίπεδο της συζήτησης υψηλό και αξιοζήλευτο, ο συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας αλλά και πολιτικού πολιτισμού δίνει ελπίδες για το μέλλον των πόλεων μας και γίνεται παράδειγμα για μας που υπηρετούμε η επιθυμούμε να υπηρετήσουμε τον θεσμό της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων αλλά και βιωματικών εμπειριών, μέσα στα πλαίσια γόνιμου και ειλικρινούς διαλόγου και την φιλοσοφία των συνεννοήσεων, συναινέσεων και συνεργασιών, οδηγεί στην πραγματική ανάπτυξη και βελτίωση της ζωής στις πόλεις μας.

Οι επιστημονικοί φορείς σε διαβούλευση με την κοινωνία των πολιτών, μαζί με εμπνευσμένους αυτοδιοικητικούς και μακριά από αγκυλώσεις και συμφέροντα, είναι ο συνδυασμός που οδηγεί σε καθαρές και βέλτιστες λύσεις των καθημερινών ζητημάτων που ταλανίζουν τους πολίτες.

Κωστής Κουριδάκης”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ