Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης, επιτελικό στέλεχος, υποψήφιος με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Τον ανακοίνωσε ο Διονύσης Ζαμάνης.

“Διονύσης Ζαμάνης

Σταθερά στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» ο Παναγιώτης Συμεωνίδης

Ο Παναγιώτης Συμεωνίδης γεννήθηκε στη Δράμα το 1957 και κατοικεί μόνιμα στη Δροσιά από το 1999. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (M.Sc) στη Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων με ειδίκευση στα Logistics. Έχει δύο γιούς, τον Κωνσταντίνο 25 ετών, Βιοχημικό και τον Θανάση 22 ετών, τελειόφοιτο Μηχανικό Μουσικής Τεχνολογίας & Ακουστικής.

Από το 1980 έως το 2011 υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία ως Αξιωματικός ειδικότητας Εφοδιασμού, από όπου αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποπτεράρχου. Διετέλεσε επιτελής σε νευραλγικές θέσεις σχετικές με το σχεδιασμό διαδικασιών, τον προγραμματισμό, την απόκτηση και διανομή των πάσης φύσεως υλικών και εφοδίων της Π.Α.. Επίσης, διετέλεσε σύνδεσμος στη ΝΑMSA (Λουξεμβούργο), εθνικός αντιπρόσωπος σε επιτροπές του ΝΑΤΟ και εκπαιδευτής σε σχολές επιμόρφωσης προσωπικού και καθηγητής στη ΣΤΥΑ.

Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με την ανάπτυξη και συντήρηση λογισμικού Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και ως εισηγητής σε σεμινάρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών σε θέματα Διαχείρισης Αποθεμάτων.

Το 2014 εκλέχθηκε Τοπικός Σύμβουλος στη Δ.Κ. Δροσιάς με την παράταξη «Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες». Παράλληλα, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Σύλλογο Μελισσοκόμων Αττικής καθώς και στην Ένωση Ποντίων Δροσιάς. Το 2015 εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρος στον οίκο Ευγηρίας του Δήμου Διονύσου, στον οποίο από 26-2-2019 εκτελεί τα καθήκοντα του προέδρου.

«Το νέο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι όπως διαμορφώνεται πλέον με τις τελευταίες μεταρρυθμίσεις του θεσμικού πλαισίου των Ο.Τ.Α (Κλεισθένης Ι) επιβάλλει την επανεκκίνηση του Δήμου μας, με κύριο άξονα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο συνεργιών και διαφάνειας. Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω αποτελεσματικά προς την κατεύθυνση αυτή, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου και με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που έχω ως άνθρωπος.»”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ