Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Στεφάνου “Έμπνευσις” έκοψε την πίτα του

Το Σάββατο 9/3 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Στεφάνου ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ θα ήθελε ολόψυχα να ευχαριστήσει όλα τα 120 μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στην πολύ επιτυχημένη ετήσια εκδήλωσή μας και στην κοπή της Βασιλόπιτάς μας, στο ΠΠΚ Αγ. Στεφάνου!
Σας ευχόμαστε υγεία και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναβρεθούμε περισσότεροι και να περάσουμε όμορφα!
Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε η Αντιδήμαρχος κα Πέππα, ο δημοτικός σύμβουλος κος Κωστάκης, η δημοτική σύμβουλος κα Στασινοπούλου (και ως μέλος του ΔΣ), καθώς και η υπεύθυνη πολιτιστικών δραστηριοτήτων δ.ε. Άνοιξης κα Μερόντη!
Ενημερωθήκαμε για τα τεκταινόμενα του Συλλόγου και του Δήμου, κόψαμε την βασιλόπιτα, φάγαμε και κυρίως διασκεδάσαμε χορεύοντας!
Τιμητική παρουσία ήταν και οι φίλοι κκ Παντελής Παραμάνης και Αγκόπ Ιμιριάν, οι οποίοι μάς τραγούδησαν αγαπημένες μελωδίες !!! Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!
Ευχαριστούμε πολύ την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Άννα Γρώππα-Στασινοπούλου για την εξαιρετική προετοιμασία και διοργάνωση της εκδήλωσης, την Γραμματέα κα Άθελ Δανέλλη για την βοήθεια και την ευγενική προσφορά της χειροποίητης Βασιλόπιτας, καθώς και το μέλος του ΔΣ κο Γιώργο Ευσταθίου για την πολύτιμη βοήθεια!
Ευχαριστούμε θερμώς τις εταιρείες-χορηγούς που συνεισέφεραν τα μέγιστα στην εκδήλωση, όπως το εστιατόριο #GigiBurger, την ταβέρνα #Αμυγδαλέζα, το σούπερ μάρκετ #Σκλαβενίτης, τον φούρνο #Καρρά, τον φούρνο #ΟικογένειαΣταυράτη, το κρεοπωλείο #Ρούσσης!

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Στεφάνου “Έμπνευσις”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ