Ο Σπύρος Παπαδόπουλος υποψήφιος με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Τον καλωσόρισε ο Διονύσης Ζαμάνης.

“Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στη Δροσιά από το 1995. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών.

Το 1975 αποφοίτησε από την Ανωτάτη Βιομηχανική Πειραιά και παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων στους τομείς επικοινωνίας και marketing καθώς και στις πωλήσεις.

Από το 1985 έως το 1993 εργάστηκε σε εμπορική εταιρεία τροφοδοσίας καταστημάτων. Σε αυτό το διάστημα, διετέλεσε υπεύθυνος Προσωπικού, υπεύθυνος Αγορών, δ/ντής Πωλήσεων αλλά και εμπορικός Διευθυντής. Στα χρόνια που ακολούθησαν, δημιούργησε τη δική του εταιρεία σχετική με το γενικό εμπόριο – χονδρεμπόριο αλλά και δύο ακόμη εταιρείες, μία Σχολή Ξένων Γλωσσών και μία Σχολή Πληροφορικής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ενεργό μέλος στο ΚΑΠΗ Διονύσου και συμμετέχει στους χορούς του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνοιξης.

«Μέσα από την πολύχρονη εργασιακή μου εμπειρία, έχω μάθει να λειτουργώ ως τεχνοκράτης, να δίνω άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις, να εργάζομαι υπό πίεση αλλά και να διαχειρίζομαι σωστά το χρόνο που έχω στη διάθεσή μου, πάντα με πνεύμα δημιουργίας, ομαδικής συνεργασίας, με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω όλα αυτά τα εφόδια που απέκτησα με την πάροδο των χρόνων να τα αξιοποιήσω για το κοινό καλό.» — στην τοποθεσία Διόνυσος Αττικής”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ