Ο Θάνος Μαγγίνας με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΜΑΓΓΙΝΑ
Ο Θάνος Μαγγίνας έχει γεννηθεί και κατοικεί στην Ροδόπολη Αττικής. Είναι 32 ετών και ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση “Κρεοπωλείο Μαγγίνας”. Είναι μέλος του εμπορικού συλλόγου Διονύσου. Έχει φοιτήσει στο δημοτικό και στο γυμνάσιο Ροδόπολης και στο λύκειο Άνοιξης. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας με κατεύθυνση στο marketing.
Απ’ τα φοιτητικά του κιόλας χρόνια είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών και της εκπαίδευσης του πανεπιστημίου.
Παράλληλα, ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στα Τεθωρακισμένα και στην Αεροπορία Στρατού.
Απ΄ τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες συμμετείχε στον σύλλογο “Το Ρόδον” όπου παρακολούθησε μαθήματα παραδοσιακών χορών και μουσικών οργάνων, καθώς και στην ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Ροδόπολης.
Μεγάλωσε μέσα σε μία οικογένεια που είχε ενεργό ρόλο στα κοινά του Δήμου μας. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Νικόλαος Μαγγίνας, διετέλεσε για δύο συνεχόμενες τετραετίες πρόεδρος της κοινότητας Ροδοπόλης, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη της περιοχής.
Το όραμά του είναι ένας δήμος κοινοτόμος, με νέες τεχνολογίες, δίπλα στους επιχειρηματίες και τον δημότη σε πρώτο πλάνο.
Δείτε όλους τους υποψηφίους μας εδώ http://bit.ly/2KNQaBX

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ