Ο τοπογράφος μηχανικός Λάμπρος Κουτρομάνος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”

Δείτε τι έγραψε ο Διονύσης Ζαμάνης στη σελίδα του στο facebook.

“Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες», τον Λάμπρο Κουτρομάνο.

Ο Λάμπρος Σ. Κουτρομάνος είναι μόνιμος κάτοικος Άνοιξης. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Ιουλία Μαστρανδρίκου, καθηγήτρια στο ΓΕΛ Άνοιξης και έχουν δύο παιδιά.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Το 2017 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του με τίτλο «Περιβαλλοντικός σχεδιασμός έργων υποδομής», στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1997 συμμετέχοντας στην κατασκευή μεγάλων έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες. Εργάστηκε ως Μηχανικός έργου στην κατασκευή του νέου αεροδρομίου «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών – Ελευθέριος Βενιζέλος», στα οδικά έργα «Αττική Οδός» και «Μαραθώνια Διαδρομή» και ως επιβλέπων μηχανικός στη εταιρεία «Ολυμπιακό Χωριό 2004» για την οριστική παραλαβή κτιρίων και υποδομών.

Από το 2010 εργάζεται στον Δημόσιο τομέα, στο Υπουργείο Εργασίας και στο Υπουργείο Οικονομικών – Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά, Νήσων και Δυτικής Αττικής. Μιλά άπταιστα αγγλικά και έχει εξαιρετική γνώση στα λογισμικά.”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ