ΟΓΕ Διονύσου: Ανακοίνωση για την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), τιμά την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου και καλεί τις γυναίκες του μόχθου να δυναμώσουμε την πάλη μας ενάντια στην πολιτική που μας  καταδικάζει να ζούμε μια ζωή χωρίς δικαιώματα στην εργασία, στη μητρότητα, στον ελεύθερο χρόνο, που θυσιάζει τις ανάγκες τις δικές μας και των οικογενειών μας για να χρυσοπληρώνουμε τους ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς.

Τιμάμε αγωνιστικά την επέτειο του Πολυτεχνείου  δίνοντας μαχητική απάντηση στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που την έχουν μετατρέψει σε ευρωατλαντικό χωροφύλακα στην ευρύτερη περιοχή και σε μια απέραντη στρατιωτική ΝΑΤΟϊκή βάση από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Σούδα. Δε ανεχόμαστε να πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών.

Τιμάμε το Πολυτεχνείο συνεχίζοντας την ανειρήνευτη  πάλη μας ενάντια σ’ αυτούς που σπέρνουν τον πόλεμο, τη φτώχεια και την προσφυγιά και καλούμε τις γυναίκες  του μόχθου να αρνηθούν το ρόλο του αμέτοχου παρατηρητή που αναμένει σιωπηλός τις εξελίξεις. Δεν έχουμε άλλη διέξοδο από την ανυποχώρητη πάλη μας για να κλείσουν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις στη χώρα μας που σκορπούν το θάνατο στους λαούς της περιοχής μας, για να μην χύνουν τα παιδιά μας το αίμα τους για να υπερασπίζουν ξένα συμφέροντα  μακριά από τη χώρα μας, για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ που αποτελεί προϋπόθεση για να ζήσουμε μια ανθρώπινη ζωή, μια ζωή με δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Τιμάμε την επέτειο με τη συμμετοχή μας στον αντιιμπεριαλιστικό αγωνιστικό εορτασμό και καλούμε τις γυναίκες να συμμετέχουν στην κατάθεση στεφάνου που θα πραγματοποιήσει η ΟΓΕ μαζί με εργατικά συνδικάτα και Ομοσπονδίες, συλλόγους αυτοαπασχολούμενων, φοιτητές και σπουδαστές, άλλους μαζικούς φορείς την Τρίτη 16 Νοέμβρη 2021 στο χώρο του Πολυτεχνείου, με ραντεβού στο Συνδικάτο Οικοδόμων στις 16.30μμ (Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος).Συμμετέχουμε την Τέταρτη 17 Νοέμβρη 2021 στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ