Οι «Αδαμάντινες Ψυχές» γέμισαν το Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου!

Το νέο της βιβλίο με τίτλο «Αδαμάντινες Ψυχές» παρουσίασε η συμπολίτισσά μας Δένα Ραφαέλα (κατά κόσμον Δέσποινα Καρασαρλή) στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου το Σάββατο 26/2.

Το βιβλίο προλόγισαν η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη, η ραδιοφωνική παραγωγός την Ιωάννα Λαΐου και ο εκπρόσωπος των εκδόσεων «ΠΗΓΗ» Μηνάς Παπαγεωργίου.

Την επιτυχημένη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δεκάδες θεατές, με την τήρηση όλων των προληπτικών μέτρων ασφαλείας λόγω του Covid-19.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου π.Πέτρος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Διονύσου Χρήστος Μπακούρος, οι Εντεταλμένες Σύμβουλοι Σοφία Κατσίγιαννη και Γεωργία Κριεμάδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωστής Κουριδάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρυονερίου Ηρακλής Χιώτης, ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ Τάσος Καρασαρλής, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Βανίτα Σωφρώνη, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Διονύσου Ερασμία Γεωργιάδη, το στέλεχος της ΔΗΜΤΟ κ.Ρένια Αποστολίδου-Νικολοπούλου, η κ.Λία Λαγού κ.α.

Για την προμήθεια του βιβλίου δείτε περισσότερα  ΕΔΩ

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ