Παρέμβαση του Δημάρχου Διονύσου προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ, για να επισπευθεί η αποκατάσταση της ρευματοδότησης στο σύνολο του Δήμου

Επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιο Μάνο και τον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής Αθανάσιο Φουντουλάκη είχε το βράδυ της Πέμπτης 18 /2 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, προκειμένου να ενημερωθεί επίσημα για το χρόνο αποκατάστασης της ρευματοδότησης στο σύνολο του Δήμου Διονύσου και να ζητήσει την περαιτέρω επίσπευση των εργασιών. Ο κ. Καλαφατέλης  εξέφρασε την έντονη δυσφορία του προς τον Πρόεδρο της ΔΕΔΔΗΕ για την απαράδεκτη καθυστέρηση ως προς την αποκατάσταση του ρεύματος, που δικαίως έχει φέρει σε απόγνωση πάρα πολλούς κατοίκους, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες, όχι μόνο χωρίς ηλεκτρικό αλλά και χωρίς νερό.  

Από την πλευρά τους τόσο ο κ. Μάνος όσο και ο κ. Φουντουλάκης υποσχέθηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 19/2 να έχει αποκατασταθεί, εκτός απροόπτου, η ρευματοδότηση σε όλα τα νοικοκυριά του Δήμου Διονύσου (μέση και χαμηλή τάση). Όπως ανέφεραν τα στελέχη της ΔΕΔΔΗΕ, η βλάβη που έχει συμβεί στο δίκτυο είναι εκτεταμένη και για αυτό έχουν επιστρατευθεί πάνω από 450 υπάλληλοι της εταιρίας οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν.

Στη συζήτηση ο Δήμαρχος Διονύσου έθεσε και το θέμα της διαχείρισης των πεσμένων δέντρων που ακουμπούν σε καλώδια. Ο Πρόεδρος της εταιρίας επεσήμανε στον κ. Καλαφατέλη ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να εμπλέκεται κανείς άλλος, εκτός από τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ, λόγω υψηλής επικινδυνότητας. Οι υπάλληλοι του Δήμου θα μπορέσουν να απομακρύνουν τα πεσμένα δέντρα μόνο μετά την αποκατάσταση του ρεύματος.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Διονύσου είχε συνάντηση με στελέχη των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ που εργάζονται για το Δήμο Διονύσου.

Τέλος καταβάλλονται προσπάθειες για να επαναλειτουργήσει την Παρασκευή 19/2 το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Διονύσου με αριθμό 213 2030600

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ