Παρουσία της Υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη και του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη η πρεμιέρα του ΑΣΑΔ Χάντμπολ στην Α2 κατηγορία

Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 25-27

Δίπλα στο χάντμπολ και στην γυναικεία ομάδα του ΑΣΑ Διονύσου Χάντμπολ βρέθηκαν η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη καθώς και ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.
Η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη παρακολούθησε την Κυριακή 2/11 στο κλειστό Καπανδριτίου, τον αγώνα χάντμπολ ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΣΑ Διονύσου και τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, για την 3η αγωνιστική του πανελληνίου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Γυναικών Χάντμπολ.
Η παρουσία της Σοφίας Ζαχαράκη στις εξέδρες, δεν αιφνιδίασε τους φίλους της νεοφώτιστης ομάδας της βορειοανατολικής Αττικής καθώς η ίδια είναι παλιά αθλήτρια χάντμπολ και υποστηρίκτρια-φίλαθλος του ΑΣΑ Διονύσου, αφού διαθέτει την δική της ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ του συλλόγου.
Η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη μαζί με τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, τον Εντεταλμένο Αθλητικών Διοργανώσεων Παναγή Λουκάτο και τον Πρόεδρο του ΑΣΑΔ Μάριο Λουκάτο παρακολούθησαν τον αγώνα, που για την ιστορία έληξε 25-27 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, με μεγάλο ενδιαφέρον και αθλητικό παλμό.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ