Ποιος είναι ο ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ παρουσιάζει τον πρώην αντιδήμαρχο στρατηγικού σχεδιασμού, Καθηγητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και επικεφαλής της Δράσης Συν-Πολιτών, που αποτελεί την τρίτη συνιστώσα της δημοτικής παράταξης.

“ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ: ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
Ο Ηλίας Υφαντής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964, είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.
Είναι Καθηγητής στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, όπου διετέλεσε Κοσμήτορας, και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καθώς και επιστημονικός συνεργάτης του Cyprus Marine and Maritime Institute.
Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Μελέτης Έργου του Ιωάννη Καποδίστρια.
Από τον Σεπτέμβριο του 2014 και για δύο χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης στο Δήμο Διονύσου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του σχεδιάστηκαν και διοργανώθηκαν για πρώτη φορά πολλά δωρεάν προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα, όπως τα summer camps, το δημοτικό σπουδαστήριο, η δημιουργική απασχόληση για παιδιά δημοτικού, η επισιτιστική βοήθεια (ΤΕΒΑ), η διπλή πρωινή λεωφορειακή γραμμή για σπουδαστές, η κάρτα δημότη και άλλα.
Από τον Ιανουάριο του 2018 είναι επικεφαλής της Δράσης Συν-Πολιτών για τη Διαφάνεια και τη Δημιουργία στο Διόνυσο, που είναι η τρίτη συνιστώσα της «Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο»”.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ