Προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς το έργο του Παράδρομου της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας – Αυτοψία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωράει το έργο ανακατασκευής του οδοστρώματος στο τμήμα του Παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, από τον κόμβο Κρυονερίου μέχρι τον κόμβο Αφιδνών – Καπανδριτίου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, το οποίο αφορά σε εργασίες οδοποιίας, σταθεροποίησης οδικού δικτύου, κατασκευής στηθαίων και πασσαλοστήριξης καθώς και φρεατίων απορροής ομβρίων.

Σημειώνεται ότι το έργο, που υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου με εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης την 19η Αυγούστου 2020.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο, δηλώνοντας τα εξής:

«Επισκέφθηκα το έργο στον Παράδρομο και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι σήμερα πορεία των εργασιών, που προχωρούν ταχύτατα και χωρίς καθυστερήσεις, παρά το γεγονός ότι εκτελούνται εν μέσω Πανδημίας. Ήδη οι πασαλοστηρίξεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και ο εργολάβος θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα στην τοποθέτηση των στηθαίων ασφαλείας καθώς και στην υλοποίηση όλων των υπόλοιπων εργασιών που προβλέπονται. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίοτερα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Πέππα, για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μείωση της διάρκειας του έργου από τους 10 στους 5 μήνες ή και νωρίτερα αν πάνε όλα καλά. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που ενισχύει την ασφάλεια των μετακινήσεων και μεταφορών εντός του Δήμου μας».

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ