Προεκλογικές μετατάξεις στο Δήμο Διονύσου καταγγέλει η Λαϊκή Συσπείρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η δημοτική αρχή του κ. Ζαμάνη δεκαπέντε ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με απόφαση δημάρχου (αποφάσεις 2171, 1997 και 2313) πραγματοποιεί μετάταξη 3 υπαλλήλων του δήμου με ειδικότητα οδηγού, σε επόπτη.
Η παράλογη αυτή απόφαση γίνεται την ίδια στιγμή που:
• Η ανακύκλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις υπηρεσίες του δήμου επειδή δεν υπάρχει επάρκεια σε οδηγούς απορριμματοφόρων, επομένως η δημοτική αρχή υποστηρίζει οτι πρέπει να απευθυνθεί σε εργολάβο για να κάνει την συγκομιδή της ανακύκλωσης.
• Τον μοναδικό οδηγό επιφυλακής της πρωινής βάρδιας του οχήματος της πυρασφάλειας του δήμου, τον τοποθετούν ως οδηγό στον καινούργιο κλαδοφάγο αφήνοντας με αυτό τον τρόπο χωρίς πυροσβεστικό όχημα επιφυλακής όλο τον δήμο Διονύσου κατά τις πρωινές ώρες.
• Τους επόπτες που διαθέτει μέχρι σήμερα αδυνατεί να τους χορηγήσει υπηρεσιακό όχημα για τα εποπτικά τους καθήκοντα, επίσης αδυνατεί να τους παραχωρήσει χώρο στο ακατάλληλο κατά κοινή παραδοχή αμαξοστάσιο.

Σε αυτό το σημείο βέβαια πρέπει να σημειωθούν τα παρακάτω….
• Ο ένας εκ των τριών εργαζομένων που μετατάσσονται είναι ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης περιβάλλοντος και καθαριότητας, ο συντάκτης δηλαδή των απαράδεκτων, αμέτρητων και χαλκευμένων κλήσεων σε απολογία 190 εργαζομένων. Πήρε την θέση του προϊσταμένου με απόφαση του δημάρχου και είναι το δεξί χέρι της κ. Πέππα.
• Ο δεύτερος είναι με απόφαση δημάρχου, ο υπεύθυνος συντήρησης των οχημάτων, δηλαδή ο υπεύθυνος της απαράδεκτης κατάστασης που έχει σήμερα ο στόλος οχημάτων του δήμου, με τα επικίνδυνα οχήματα που βγαίνουν στον δρόμο.
• Ο τρίτος εργαζόμενος, είναι συγγενικό πρόσωπο της διευθύντριας ανθρώπινου δυναμικού του δήμου.
Εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα λοιπόν ότι η δημοτική αρχή επιβραβεύει τους «συνεργάτες» της, αυτούς που χρησιμοποίησαν για να περάσουν την πολιτική τους όλα τα προηγούμενα χρόνια!
Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τις συγκεκριμένες μετατάξεις, έχουν προεκλογικό και ψηφοθηρικό ρόλο.
Πρέπει να ανακληθούν!
Καλούμε τον λαό του δήμου Διονύσου να βγάλει τα συμπεράσματα από την στάση της δημοτικής αρχής και να τους γυρίσει την πλάτη.
Στις 26 του Μάη να κάνει την αγανάκτησή του δύναμη!
Να ψηφίσει Λαϊκή Συσπείρωση σε δήμο και περιφέρεια!
Μάιος 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ