Πρωτοποριακή συμμετοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου σε πιλοτική εφαρμογή για το Μουσικό Λογισμικό Hyperscore

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου σηκώνει την Ελλάδα ψηλά, καθώς αποτελεί το σχολείο που τοποθετεί τη χώρα μας στη λίστα με τις 3 χώρες παγκοσμίως (6 Πολιτείες της Αμερικής, Γερμανία, Ελλάδα), οι οποίες θα συμμετέχουν σε πιλοτική εφαρμογή για το Μουσικό Λογισμικό Hyperscore, που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μετά από έρευνες στο M.I.T. Media Lab: https://newharmonyline.org/.

Με πρωτοποριακά λογισμικά που προσφέρουν νέες εκπαιδευτικές μεθόδους και στρατηγικές, ενεργούμε ώστε να εμπλέκουμε τους μαθητές μας σε καινοτόμες δραστηριότητες, προάγοντας τη δημιουργικότητά τους! Όραμα μας είναι να εμπλουτίσουμε τα θεμέλια που παρέχουμε στους μαθητές μας, ώστε να υπερβούν τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν, διαμορφώνοντας σύγχρονους ικανούς πολίτες με ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Σκοποί και στόχοι μας είναι να υποστηρίξουμε μορφές δράσης που μετασχηματίζονται σε ιδανικά, για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση των μελών της, που θα συνδέει την ανθρώπινη ύπαρξη με τις ανώτερες αξίες της ζωής!

Ευχή όλων μας είναι οι μουσικές γέφυρες που χαράζουμε να αποτελέσουν τα μονοπάτια που θα ανοίγουν διάπλατα του ορίζοντα τα παραθύρια, ώστε οι ανθρώπινες ψυχές να ατενίζουν το μέλλον που τους αξίζει!

Θερμά συγχαρητήρια στον Μουσικό μας κ. Οδυσσέα Σαγρέδο, για τη συνεχή αναζήτηση και ενεργή εμπλοκή του Σχολείου και των μαθητών μας σε πρωτοποριακές και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας!

Δείτε σχετικά βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=r9vl_J6dFYs&ab_channel=OdysseasSagredos

https://www.youtube.com/watch?v=zWF_tslQ1O8&ab_channel=OdysseasSagredos

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Αντώνης Χριστόδουλος

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ