Πρωτοποριακό Μαθητικό Κυλικείο από την ΣΤ’ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου!

ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΓΡΗ

Στο 1ο Δ Σ Διονύσου υλοποιείται μία δράση στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων το Μαθητικό Κυλικείο. Είναι ένα πρόγραμμα που το έχουν αναλάβει οι μαθητές της ΣΤ τάξης με την δασκάλα τους την κυρία Κόκκορη Νάντια και τους γονείς της ΣΤ τάξης. Μία φορά την εβδομάδα οι γονείς με τα παιδιά παρασκευάζουν υγιεινά εδέσματα και φρούτα και λειτουργούν το Μαθητικό τους κυλικείο. Στόχος του προγράμματος είναι η απόκτηση σωστών διατροφικών συνηθειών από τους μαθητές μας , η συνεργασία μαθητών μεταξύ τους η απόκτηση συμπεριφοράς καταναλωτή,, η συνεργασία σχολείου και οικογένειας , και η ανάπτυξη επιχειρηματικότητας.
Οι μαθητές μέσα από την βιωματική μάθηση αποκτούν δεξιότητες κοινωνικές , επιχειρηματικές, οργανώνονται και συνεργάζονται. Το νέο σχολείο είναι ανοικτό σχολείο στην κοινωνία είναι συνεργατικό σχολείο όπου εκπαιδευτικοί γονείς και μαθητές κτίζουμε την κοινωνία του αύριο
Για να πετύχει το πρόγραμμα χρειάζεται συνεργασία εκπαιδευτικών γονέων Διεύθυνσης και στο 1ο Δ Σ Διονύσου είμαστε όλοι μία ομάδα για να ανεβάσουμε το Σχολείο μας λίγο ψηλότερα !!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ