Σχολείο στο χώρο του ΤΥΠΕΤ ζήτησε η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ από τον Γιάννη Καλαφατέλη

Το αίτημα διατυπώθηκε στο πλαίσιο συνάντησης της Ένωσης με τον επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ καθώς και δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.Υποσχέθηκε να παραδώσει τις θέσεις του στην ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ εντός δεκαημέρου ο Γ.Καλαφατέλης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου συνάντηση των μελών του ΔΣ της Ένωσης Γονέων με τον υποψήφιο Δήμαρχο Διονύσου κ .Γ. Καλαφατέλη και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του. Ν. Παπαδόπουλο , Α. Κώνστα και Α. Τόκα που είναι και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης το ΔΣ της Ένωσης Γονέων έθεσε στον κ. Καλαφατέλη τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα του Δήμου μας.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το φλέγον θέμα της σχολικής στέγης στην Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου αλλά και της πρωτοβάθμιας στην Δημοτική Κοινότητα της Άνοιξης.

Στην συνάντηση αναπτύχθηκαν όλα τα κτηριακά θέματα του Δήμου , τα θέματα της καθαριότητας των σχολείων, της δημιουργίας χώρου έκφρασης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των μαθητών στον χώρο της ΚΑΜΕΛΙΑΣ για τον Άγιο Στέφανο αλλά και σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.

Ιδιαίτερα τονίστηκε στον κ. Καλαφατέλη η ανάγκη ανέγερσης σχολείου στον χώρο του ΤΥΠΕΤ (σε απόλυτη) κατά προτεραιότητα από κάθε άλλο δημοτικό κτήριο.

Τέλος συζητήθηκε το θέμα των διώξεων Γονιών και Διευθυντών που συμμετείχαν στις σχολικές επιτροπές και απαιτήθηκε η άμεση απεμπλοκή τους.

Ο κος Καλαφατέλης δεσμεύτηκε να παραδώσει το επόμενο 10ημερο τις θέσεις του στην Ένωση Γονέων.

Ένωση Γονέων Δήμου Διονύσου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ