Σκληρή ανακοίνωση της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ προς Δ.ΖΑΜΑΝΗ: Παραποιημένο το έγγραφο που κυκλοφορήσατε, δώστε στη δημοσιότητα ολόκληρο το “φύλλο μεταβολών” και τον δήθεν καταλογισμό

Επίσης η παράταξη αναφέρεται σε σκευωρία σε βάρος του Γιάννη Καλαφατέλη, αναφορικά με την υπόθεση των “νερών του Κρυονερίου”, και κάνει λόγο για “επικίνδυνο κατήφορο”.

Δελτίο Τύπου

Επικίνδυνος κατήφορος των σκευωρών

Πανικόβλητος από τη μεγάλη συγκέντρωση της Κυριακής, ο Δ. Ζαμάνης κυκλοφόρησε ένα παραποιημένο «έγγραφο», ελπίζοντας ότι έτσι θα βλάψει τον Γιάννη Καλαφατέλη και θα ανακόψει τη δυναμική της Δύναμης Ευθύνης.
Πρόκειται για αυθαίρετη περικοπή ενός «Φύλλου Μεταβολών και Ελλείψεων» του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που στάλθηκε πριν 10 μήνες στον Δήμο Διονύσου, ζητώντας στοιχεία για τους 17 κοινοτικούς συμβούλους και υπαλλήλους του Κρυονερίου, που είχαν αποφασίσει ομόφωνα την υδροδότηση του χωριού τους.

Στο δημοσιοποιημένο απόσπασμα δεν αναφέρεται καμία πληροφορία, που θα επέτρεπε στους πολίτες να διαμορφώσουν σαφή και συνολική εικόνα της υπόθεσης.

Δεν περιγράφεται κανένα κρίσιμο πραγματικό περιστατικό, καμία πλημμέλεια που να αποδίδεται στους 17, αλλά ούτε και η νομική βάση τυχόν ευθύνης τους. Το μόνο που αναφέρεται είναι το όνομα του Γ. Καλαφατέλη.

Οι εσκεμμένες αυτές παραλείψεις έχουν γίνει επειδή ο σκοπός της «παράγκας της Δροσιάς» είναι η δημιουργία εντυπώσεων, για δήθεν ύπαρξη καταλογισμού. Αλλά στον φάκελο της υπόθεσης δεν υπάρχει καταλογισμός. Αυτό είναι η γνωστή σκευωρία, που εξυφαίνουν εδώ και μήνες η «παράγκα» με τα παπαγαλάκια της, παραβιάζοντας τον
μισό Ποινικό Κώδικα.

Προκαλούμε ανοιχτά τον Δ. Ζαμάνη να μας διαψεύσει, δημοσιοποιώντας αύριο κιόλας, το πλήρες έγγραφο ή τον δήθεν καταλογισμό !

Αν δεν το κάνει, θα επαληθεύσει αυτό που όλοι γνωρίζουμε: εκτός από αποτυχημένος δήμαρχος, είναι και κοινός συκοφάντης.

Η νομική απάντηση στους σκευωρούς θα δοθεί από τον Γιάννη Καλαφατέλη εκεί που πρέπει. Η πολιτική όμως απάντηση θα δοθεί από όλους μας, την Κυριακή 26 Μαΐου.

Είναι καθήκον μας, για να επιστρέψει ο Δήμος Διονύσου στην κανονικότητα!

Το Γραφείο Τύπου της Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ