Σοφία Κατσίγιαννη: “Είμαι αποφασισμένη να εργαστώ για να φροντίσω τις ανάγκες της κοινωνίας των συμπολιτών μου”

Φίλες και φίλοι,

Την Κυριακή 26 Μαΐου επιλέγουμε Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους. Απόφαση κρίσιμη εφόσον οι περισσότεροι συμφωνούμε ότι υπάρχουν προβλήματα και αντιξοότητες που πρέπει να βρουν λύσεις.

Πιστεύω ότι ενώ ως πολίτες στο Δήμο Διονύσου έχουμε επενδύσει όνειρα και κόπους για να ζούμε σε ένα υψηλής ποιότητας περιβάλλον, ο Δήμος καταρχήν και η κεντρική διοίκηση δευτερευόντως μας στερούν ευκαιρίες και υποβαθμίζουν την καθημερινή μας ζωή.

Οδοποιία ανύπαρκτη, μέτριες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα. Φυσικό περιβάλλον και περιαστικό πράσινο απεριποίητο, οικισμοί και γειτονιές με προβλήματα ύδρευσης και υπηρεσίες του Δήμου μιας περασμένης δεκαετίας, παρόλες τις καλές προσπάθειες εργαζομένων και στελεχών.

Γι’ αυτό, το δίλημμα των δημοτικών εκλογών για όλους εμάς τους δημότες του Δήμου Διονύσου είναι εάν θα αποφασίσουμε να τα αλλάξουμε όλα, όλα προς το καλύτερο ή θα αρκεστούμε σε ό,τι έχουμε.

Προσωπικά είμαι αποφασισμένη να εργαστώ για να φροντίσω τις ανάγκες της κοινωνίας των συμπολιτών μου, γι’ αυτό θέτω υποψηφιότητα με το δημοτικό συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για το Διόνυσο και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Καλαφατέλη.

Σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας και μία από τις επιλογές σας. Σας υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου.

Σοφία Κατσίγιαννη
Νομικός – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Διονύσου
με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ