Συγκλονιστικός Ιαβέρης: “Είμαι o πιο αργός οδηγός των Βορείων προαστίων…” (βίντεο-φωτο)

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, ο Τομέας Υγείας της Νέας Δημοκρατίας και η ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα.

Ο γνωστός παλιός οδηγός αγώνων Τάσος Μαρκουίζος (Ιαβέρης), σε μια κατάμεστη αίθουσα καθήλωσε το κοινό με τις περιγραφές του, υπογραμμίζοντας, μαζί με τους γιατρούς – ειδικούς επιστήμονες (όπως τον κο Σπύρο Πνευματικό, καθηγητή ορθοπεδικής ΚΑΤ) την καθοριστική αξία της πρόληψης απέναντι στα τροχαία ατυχήματα.

Ο κος Ιαβέρης αναφέρθηκε στην υψηλή ταχύτητα ως μία από τις αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και για να αναδείξει το πρόβλημα είπε ότι ο ίδιος είναι ο πιο… αργός οδηγός των Βορείων Προαστίων. Αναφέρθηκε επίσης στην αξία της παιδείας αλλά και στην ανάγκη, όπως είπε χαρακτηριιστικά,  εμείς οι ίδιοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για να μας αντιγράψουν τα παιδιά μας.

Ο τομεάρχης υγείας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, τόνισε ότι η χώρα μας είναι η  τρίτη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τη Ρουμανία και τη Λιθουανία στα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, ενώ αναφέρθηκε και στο κυβερνητικό πρόγγραμμα υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Β.Οικονόμου: “Σε λίγους μήνες δεν θα υπάρχουν ράντζα”

Ο Βασίλης Οικονόμου δεσμεύθηκε ότι η επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα καταργήσει μέσα σε λίγους μήνες τα ράνζα από στα Νοσοκομεία και υπογράμμισε την απόφαση για τη δημιουργία νέων ευέλικτων δομών υγείας, οι οποίες θα εξυπηρετούν μεσαίου κινδύνου περιστατικά, τα οποία δεν θα υπάρχει ανάγκη να κατευθύνονται είτε προς τα σημερινά Κέντρα Υγείας είτε προς τα Νοσοκομεία, όπως δηλαδή γίνεται σήμερα. Επίσης, ο τομεάρχης υγείας της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα μεταρρύθμισης του ΕΟΠΥΥ προκειμένου όλοι οι ασφαλισμένοι πολίτες να έχουν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, τις οποίες έτσι κι αλλιώς έχουν πληρώσει, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Διονύσου Δ.Ζαμάνης, ο πρώην Δήμαρχος Γ.Καλαφατέλης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι και πολύς κόσμος.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ