Συνάντηση του Χρήστου Τσεβά με το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Στεφάνου

Δελτίο Τύπου
Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, είχε με το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Στεφάνου κ. Παντελή Καραγιάννη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Πόλη μας, το Σπίτι μας», κ. Χρήστος Τσεβάς και αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Η συζήτηση ήταν πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αστυνομικό τμήμα που δρα στην περιοχή μας, πολλά από τα οποία κρίθηκαν μείζονα. ‘Όπως:

Έλλειψη προσωπικού, Απουσία αξιολόγησης του προσωπικού, Βία στα γήπεδα (έξαρση βίας σε μικρές ηλικίες από 14 ετών) από ημεδαπούς, Παράνομη λειτουργία των γηπέδων, καθώς δεν πληρούνται κανόνες ασφαλείας (εξέδρες, πυρασφάλεια, πρώτες βοήθειες, Προβλήματα κλοπών (εύκολη πρόσβαση, λόγω τοποθεσίας του δήμου. Έλλειψη περιπολικών.

Σε ερώτηση του κ Τσεβά περί ναρκωτικών στην περιοχή, μας παρέπεμψε σε ανώτερό του, λόγω τομέα ευθύνης. Ο υπ. Δήμαρχος Χρήστος Τσεβάς δήλωσε ότι η συνεχής επαφή με φορείς όπως η αστυνομία με συχνότητα και σχεδιασμό μπορεί να επιφέρει επιπλέον αίσθημα ασφάλειας στο δήμο και στους πολίτες. Πρότεινε μάλιστα και τη συμμετοχή και συμβολή του κ. Καραγιάννη και όσων δύνανται να συμβάλλουν σε τακτική ακρόαση στα Δημοτικά Συμβούλια. Η συζήτηση διήρκεσε 40 περίπου λεπτά και είχε θετικό χαρακτήρα.

Η πόλη μας, το σπίτι μας

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ