Συνεχίζεται η προσπάθεια απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το Δήμο Διονύσου με μέριμνα της Δημοτικής Αστυνομίας

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από διάφορα δημόσια σημεία του Δήμου Διονύσου και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η δημοτική αρχή για τη βελτίωση της αισθητικής, καθαριότητας και υγιεινής του Δήμου Διονύσου.

Με ευθύνη και μέριμνα της Δημοτικής Αστυνομίας κατ’ εφαρμογή του ΠΔ 116/2004, έχουν ήδη περισυλλεγεί και απομακρυνθεί δεκάδες οχήματα, από τα 40 που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής, ενώ η απομάκρυνσή τους θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα. Απομακρύνθηκαν επίσης από τους ιδιοκτήτες, μετά από την επικόλληση του ειδικού αυτοκόλλητου σήματος από τη Δημοτική Αστυνομία, συνολικά 33 οχήματα. 

Για μία ακόμη φορά υπογραμμίζεται ότι τα εγκαταλελειμμένα οχήματα εκτός του ότι επιδρούν αρνητικά στην αισθητική και ομορφιά του Δήμου μας, επιπλέον καταλαμβάνουν ζωτικές θέσεις στάθμευσης, ενώ αν παραμείνουν για πολύ καιρό μπορεί να μετατραπούν σε εστίες μόλυνσης.

Η ορθή πρακτική για όποιον δεν επιθυμεί να χρησιμοποιεί στο εξής το αυτοκίνητο του, είναι να το παραδώσει στα ειδικά εξουσιοδοτημένα κέντρα συλλογής και επεξεργασίας οχημάτων.

Ο Δήμος Διονύσου αναλαμβάνει μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του την ευθύνη για να είναι η περιοχή μας καθαρή και όμορφη. Καμία προσπάθεια όμως δεν μπορεί να τελεσφορήσει χωρίς τη συνεργασία και υπευθυνότητα των ίδιων των πολιτών.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί τη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης του Δήμου μας !  

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ