Συνέντευξη του Δημάρχου Διονύσου Γ.Καλαφατέλη στο Greenattica.gr: “Το όραμα παραμένει αταλάντευτο”

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Greenattica.gr και το δημοσιογράφο Δημήτρη Μπίζα παραχώρησε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Ο κ.Καλαφατέλης υπογράμμισε την απόλυτη προσήλωση τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του στην πραγματοποίηση μεγάλων έργων αλλά και την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με την καθημερινότητα των Δημοτών.

Ο Δήμαρχος Διονύσου εξηγεί πως η διοίκηση κατάφερε μέσα σε απίστευτα δύσκολες συγκυρίες να προχωρήσει σε έργα, να εκπονήσει μελέτες κιαι να δρομολογήσει μια σειρά από ενέργειες που μεταμορφώνουν την πόλη και τις κοινότητες της, σε σύγχρονο και λειτουργικό μέρος για να ζουν και να εργάζονται οι κάτοικοι της.

Ο κ. Καλαφατέλης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι εν μέσω Covid 19, «Μήδειας», Πυρκαγιών και τόσων άλλων προβλημάτων κατάφεραν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Επίσης μέσα από έναν απολογισμό των μέχρι τώρα πεπραγμένων της διοίκησης τονίζει πως είναι απόλυτα αποφασισμένος μαζί με τους συνεργάτες και τους Δημοτικούς Συμβούλους του, να κάνει ό,τι χρειαστεί για την αναβάθμιση του Δήμου.

Δείτε τη συνέντευξη στο σύνδεσμο https://bit.ly/31WNifl και στο βίντεο που ακολουθεί.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ