ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: “Στηρίζουμε Νίκο Κλήμη στις Δημοτικές Εκλογές, μετά την 26η Μαΐου θα αποφασίσουμε τη στάση μας για τον δεύτερο γύρο”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το τελευταίο διάστημα και παρά τις συνεχόμενες διαψεύσεις μας, κάποιοι επίδοξοι υποψήφιοι (Δήμαρχοι και σύμβουλοι) εξακολουθούν να διατυμπανίζουν ότι έχουν την υποστήριξη της Οργάνωσης Μελών Σύριζα Διονύσου. Είναι οι ίδιοι που εξυφαίνουν φανταστικά σενάρια περί δήθεν συμφωνιών, συζητήσεων της Οργάνωσης μας για συνεργασίες στο δεύτερο γύρο με συγκεκριμένη Δ. παράταξη και άλλες τέτοιες παραφιλολογίες με προφανή σκοπό να αποπροσανατολίσουν το εκλογικό σώμα, να σπιλώσουν την Οργάνωση μελών και να αποκομίσουν τυχόν εκλογικά οφέλη.
Σε όλα τα παραπάνω απαντάμε ξεκάθαρα ότι :

1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ΣΤΗΡΙΖΕΙ την Δημ.Παράταξη ‘ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΝΙΚΟ ΚΛΗΜΗ. Θεωρούμε ότι τόσο ο ΝΙΚΟΣ ΚΛΗΜΗΣ όσο και οι υποψήφιες,οι σύμβουλοι που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του έχοντας ως κοινά γνωρίσματα την ηθική, επιστημονική και πολιτική τους επάρκεια και την ειλικρινή τους αγάπη για τον τόπο, έχουν όλα τα εχέγγυα για να αναδείξουν τον Δήμο που μας αξίζει. Ένα Δήμο Προοδευτικό, Ανθρώπινο, με Κοινωνικό Προσανατολισμό, Πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας, που θα σέβεται τον πολίτη και θα παρέχει σε όλους, ένα υψηλού επιπέδου πλαίσιο διαβίωσης και ανάπτυξης.

2. Η οποιαδήποτε συζήτηση – διαβούλευση για την στάση της Οργάνωσης μας στο δεύτερο γύρο των εκλογών θα ξεκινήσει την επομένη της Κυριακής 26 Μαΐου και ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη θα την εκφράσουμε δημόσια. Μέχρι τότε, θα συστήναμε στους διάφορους ‘ανήσυχους’ ‘αγωνιούντες’ κονδυλοφόρους ψυχραιμία, και υπομονή.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ  ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ