Τα Ραδιοταξί “Κόσμος 18300” σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής θα μεταφέρουν δωρεάν πολίτες ευπαθών ομάδων στα Εμβολιαστικά Κέντρα

Δωρεάν μεταφορά πολιτών που δεν έχουν άλλο τρόπο μετακίνησης στα κέντρα εμβολιασμού από την Περιφέρεια Αττικής και το Ραδιοταξί Κόσμος μετά από σχετική συνεννόηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και υπό το συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής Θανάση Αυγερινού

Ανακοινώνουμε ότι οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας και οι ευπαθείς ομάδες της Ανατολικής Αττικής, που επιθυμούν να εμβολιαστούν και δεν έχουν άλλο τρόπο μετακίνησης, μπορούν να απευθύνονται στον Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Κόσμος 18300 για να έχουν δωρεάν μετακίνηση προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα. Το κόστος της μετακίνησης θα επιβαρύνει αποκλειστικά το Ραδιοταξί Κόσμος 18300.

Η κοινή αυτή δράση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του «Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κόσμος 18300» εξασφαλίστηκε μετά από σχετική συνεννόηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και υπό το συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού. Πρόκειται για μία προσφορά της εταιρείας και προσωπικά του Προέδρου της κ. Θεοχάρη Πασχαλίδη στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η εξυπηρέτηση και η φροντίδα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού καθώς και η διασφάλιση της υγείας τους αποτελεί κύριο μέλημα του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Αυγερινού μέσω αυτής της πρωτοβουλίας.

Εξάλλου, η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βρέθηκε δίπλα στον πολίτη υλοποιώντας διάφορες δράσεις συμπαράστασης και στήριξης, συμβάλλοντας έμπρακτα με στοχευμένα προληπτικά μέτρα στην εθνική προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μετακίνησης και επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού για τη δωρεάν μεταφορά τους προς τα εμβολιαστικά κέντρα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2104200042 ή στο 18300 πιέζοντας την επιλογή 1 ενώ το e-mail επικοινωνίας είναι το: route@18300.gr.

Η δράση θα διαρκέσει έως και το τέλος Μαϊου του 2021 οπότε και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ