ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΣΑΡΛΗΣ: “Στόχος μου η αναβάθμιση του επιπέδου ζωής και η βελτίωση της ανεργίας στην Αττική”

Διαβάστε το βιογραφικό αλλά και  τις προτεραιότητες του Οικονομολόγου και έμπειρου αυτοδιοικητικού, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβούλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ του Γιώργου Πατούλη.

“Γεννήθηκα στην Αθήνα και μένω στο Κρυονέρι, Δήμος Διονύσου.

Είμαι παντρεμένος με τη Γιόλα Αντωνα, Οικονομολόγο εκ Κύπρου και έχω δύο κόρες, την Δέσποινα και την Χριστίνα.

Διετέλεσα για πολλά χρόνια ανώτατο Τραπεζικό στέλεχος, Διευθυντής Διαθεσίμων και Γενικός Διευθυντής (ΙΟΝΙΚΗ, ΑΡΑΒΟΕΛΛΗΝΙΚΗ, BANK OF NOVA SCOTIA, FBBANK και ΕΘΝΙΚΗ).

Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με επιπλέον εξειδίκευση επί των τραπεζικών επενδύσεων στο Saint Antony’s Sc. του Λονδίνου.

Από το 1994 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμαι στην τοπική αυτοδιοίκηση σαν Κοινοτικός/Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Διονύσου, ενώ διετέλεσα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και νυν Αντιπρόεδρος.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με την ανεργία των νέων και με τα κοινωνικα και καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μου συμμετέχω ενεργά σε κοινωφελείς και εθελοντικές δράσεις (π.χ. αιμοδοσία, περιβάλλον κ.λπ).

Με γνώμονα και οδηγό τις γνώσεις και την εμπειρία μου, θα συμβάλω αποφασιστικά στην αύξηση και αξιοποίηση των πόρων της περιφέρειας μας, με στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της Αττικής, αλλά και την ώθηση και ανάπτυξη των επιχειρηματικών δράσεων για βελτίωση της ανεργίας. Κίνητρο μου η εμπιστοσύνη σας, χρέος μου η δικαίωση σας !!

Τάσος Καρασαρλής”

Δείτε πιο κάτω βίντεο με δήλωσή του την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του από τον Γιώργο Πατούλη (το βίντεο έχει ανεβάσει το VP TV).

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ