ΤΕΥΚΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ: “Προτεραιότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης Διονύσου είναι οι ανάγκες του λαού και της νεολαίας”

Αποκλειστικό άρθρο στο edionysos.gr του υποψηφίου Δημάρχου Διονύσου και επικεφαλής του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου”.

Γιατί Λαϊκή Συσπείρωση;

Η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μοναδική παράταξη που υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του λαού και της νεολαίας στον Δήμο Διονύσου, η μόνη παράταξη που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο θέματα και προτάσεις που αφορούν την βελτίωση της καθημερινής ζωής των εργατικών λαϊκών στρωμάτων.

• Διεκδικεί την κρατική χρηματοδότηση των σχολείων, των παιδικών σταθμών, την κάλυψη των αναγκών σχολικής στέγης όλων των βαθμίδων.
• Διεκδικεί ελεύθερους χώρους πρασίνου, αθλητισμού, αναψυχής.
• Διεκδικεί έργα αντισεισμικής, αντιπλημμυρικής, αντιπυρικής προστασίας.
• Διεκδικεί την προστασία της α’ κατοικίας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στήριξε μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, τις διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων του Δήμου για αξιοπρεπείς μισθούς, μόνιμη και σταθερή δουλεία, για την ασφάλεια στην εργασία τους, το δικαίωμα στην απεργία, την δυνατότητα να παρέχουν στους δημότες αξιοπρεπείς υπηρεσίες.

Νυν και πρώην δημοτικές αρχές συμφώνησαν να παραδωσουν τα αποθεματικά του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδας για τις ανάγκες των τραπεζών και των δανειστών. Τρομοκράτησαν τους εργαζόμενους του δήμου διώκοντας πάνω από τον 30% αυτών, και μετέτρεψαν τον Δήμο σε βιομηχανία δικαστικών αγωγών ενάντια σε εκπαιδευτικούς και γονείς.

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί τεχνητά προσπαθούν να διαφοροποιηθούν, εκφράζουν και ακολουθούν όμως την ίδια πολιτική, την πολιτική του «Καλλικράτη» και του «Κλεισθένη», την πολιτική της Ε.Ε. Την πολιτική που χτυπάει μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα, την πολιτική που παραδίδει όλες τις υπηρεσίες του δήμου σε εργολάβους, προκειμένου να κερδοφορήσουν στις πλάτες μας.

Αυτό φάνηκε και από την συζήτηση που συμμετείχαν ΟΛΟΙ (πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης) για κοινή κάθοδο στα τοπικά συμβούλια, η συζήτηση αυτή ήταν πρόβα τζενεράλε για το τι θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές.

Προτεραιότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι οι ανάγκες του λαού και της νεολαίας. Οι διεκδικήσεις και οι αγώνες μας είναι η δική μας εγγύηση λόγων και έργων.

Δήμαρχος, Περιφερειάρχης και περισσότεροι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα είναι μεγάλο στήριγμα για τον λαό της περιοχής μας και για τους αγώνες που έχουμε μπροστά. Για να δυναμώσει η λαϊκή πάλη, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, να εκφραστεί η γνήσια καταδική στην Ε.Ε της φτώχιας, της ανεργίας, των πολέμων, να ανοίξει ο δρόμος που υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Τεύκρος Παντελόγλου
Υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ