Τηλεοπτικό Debate ζητάει η παράταξη “Διόνυσος-Ανοιχτοί Ορίζοντες”, θετική απάντηση από το edionysos.gr

Πρόταση για τηλεοπτικό Debate (με την παρουσία κάμερας) απευθύνει η διοικούσα παράταξη των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ, με δημόσια και ανοιχτή πρόσκλησή της προς όλους τους υποψηφίους και προς όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το edionysos.gr το οποίο έχει ήδη πραγματοποιήσει ένα έντυπο Debate 24 ερωτήσεων (στο οποίο συμμετείχαν με επιτυχία οι 5 από τους 6 υποψηφίους Δημάρχους) δηλώνει ότι αποδέχεται να συμμετάσχει και να απευθύνει ερωτήματα στους υποψηφίους μαζί με άλλους συναδέλφους. Επίσης, δηλώνει ότι οι όροι του Debate θα είναι εύκολο να συμφωνηθούν σε μία συνάντηση όλων των παραγόντων του Debate, με μία και μόνο βασική προυπόθεση: τη διευκόλυνση του δημοσίου διαλόγου με σκοπό την ανεμπόδιστη ενημέρωση των δημοτών.

Ακολουθεί η ανοιχτή πρόσκληση της παράταξης “Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες”.

Διεξαγωγή DEBATE υποψηφίων δημάρχων δήμου Διονύσου

Σχετικά με το χθεσινό (6.5.2019) DEBATE που διοργάνωσε η εφημερίδα ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι επιθυμούσαμε την τηλεοπτική κάλυψη – που είχε αρχικά συμφωνηθεί – ώστε να έβλεπαν οι δημότες τις απαντήσεις των υποψηφίων Δημάρχων για τον δήμο Διονύσου. Δυστυχώς η πρότασή μας δεν εισακούστηκε.
Γι’ αυτό ακόμη και τώρα απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους επικεφαλής των Συνδυασμών και σε όλους τους εκπροσώπους των Τοπικών Μέσων Ενημέρωσης (Επιλογές, odosdionysou.gr, Βόρεια Προάστια, Βορεινή, Τοπικό Βήμα, edionysos.gr και dionysospost.gr) προκειμένου να πραγματοποιηθεί νέο DEBATE με την παρουσία τηλεοπτικής κάμερας.

Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ